Güve-Burgu???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oOo.LOTUS-VENOM.oOo tarafından 11 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar merhaba kasılırken güve mi daha çok iş yapar yoksa burgu mu (x1le 9k vuruyorum) ???

2. ZupawN

ZupawN User

Kapılar haricinde çoğu npc için Burgu'yu öneririm. Ama x1le 9k vuran bir oyuncunun Güve uçuş düzenine de sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Uçuş düzenleri için biraz geç kalmış olabilirsiniz. Öncelik Burgu ama Güve'yi de ihmal etmeyin en kısa sürede alın derim.

3. kalp ve güve var zaten kardeşim yakın zamanda kıskaç alıcam rütbem çok iyi değil bi de kıskacın yanına bi tane daha almak istiyorum ya baskın için çark ya da kasılmak için burgu düşünüyorum daha çok cubi ve tallon kesiyorum ne dersin hangisini aliyim??

4. ZupawN

ZupawN User

Pusat veya Cerrah kullanıyorsan Çark işine yarar. Cerrah tasarımsız Goliaht veya Aegis kullanıyorsan Çark seni baskınlarda pek kurtarmaz önermem. Burgu uçuş düzenini zaten almalısın o ilk sırada. %20 hasar artışından bahsediyoruz burada :) Eğer Pusat veya Cerrah kullanıyorsan Kıskaç değil de önceliği Çark'a verirdim ben. Sadece rütbe kasmak istiyorsan kapılara yönelmen daha yararlı olacaktır. (Low da dahil) Yoksa Kıskaç-Cubi-Tallon birlikteliğinden pek bir rütbe çıkmaz sana :) Kıdemli oluşumunu öneririm ŞP için.

5. gemi venom kardeş yani 2 tane uçuş düzeni alıcam sen burguyla kıdemli mi diyosun kıskacı boş mu veriyim şimdi..

6. ZupawN

ZupawN User

Ben Burgu'yu kesin al diyorum. Kapı yapacaksan kıdemli %20 ŞP verdiği için kapıların sonunda kıdemli oluşumuna geçersen kıskaçtan daha faydalı olur diyorum. Ama diğer konunu gördüm kredi kasmak istiyormuşsun. Cubikon falan kesecekmişsin. Grupça Cubikon keserken zaten sadece Burgu'yu kullanırsın daha fazla kredi, uridium, tp, şp gelmesi için. Şimdilik sana en faydalı olacak şey Burgu. Daha sonra elinizde kalan uridiumunuzu uygun şekilde değerlendirirsiniz.

7. kardeş buraya yazıcağım şeyi o konuya yazdım yanlışlıkla ordan bi cevap verebilir misin kusura bakma ya :D

8. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Bunun kararı tamamen size kalmış npcleri keserken denemeniz lazım mesela bazı npclerin kalkanları darbelerinden önce bitiyor.Bu npclere güve ile sıkmak açıkçası pek yarar sağlamaz.Bu npclere burgu ile yüzde20 vuruş ile vurmanız daha faydalı olacaktır.Genellikle bu durum söz konusu npc keserken,kalkanları darbelerinden önce bitiyor.Güve diroit düzeni daha çok baskınlarda ve savaşlarda faydalı olacaktır sizin için diye düşünüyorum.

Keyifli forumlar.

oOo.LOTUS-VENOM.oOo bunu beğendi.
  9. güve baskın dışında kalkanı dp sine eşit veya fazla olan npclerde mi işe yarar modum ??

10. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

O değişebiliyor mesela low kapısında kasılıyorsanız falcon npcsinin yada cubikon npcsinin darbesi kalkandan önce bitmiyor.Denemek lazım net bişey diyemem.

Keyifli forumlar.

11. teşekkürler modum yine de konu biraz daha açık kalabilir mi diğer arkadaşlarımın da fikrini almak isterim

12. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Tabi ki konu açık başka üyelerinde fikirleri varsa onlarıda dinlemek isterim.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.