Güve Diroit Hile ( Dunku kapanan konu)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 19 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Dün girmediğim için cevap veremedim bugun inceleme fırsatı buldum diroit yarasa özür dilemem gerekiyor fakat şunu soöylemek isterim hiç damage almadan kesti cünkü orda onu izledim video çekmeyi bilseydim çekecektim dün çektiğim resmi aşağıya ekliyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Kasım 2015
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Bakın size bunu daha öncede söyledim.

Böyle konuların açılması , Olası tartışmaların ( Sözlü ve Küfürlü ) önüne geçmek için yasaktır.

Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız , Durumu kanıt alarak , Support ' a bildirin.

Ancak Sizin bahsettiğiniz türden bir durumda , Resimi yeterli göremeyebilirler.

Bu nedenle video isteyeceklerdir.

Zira Foruma konu açmanız bir şey değiştirmez. Çünkü Forum Yetkililerinin oyuncuların hesapları üzerinde herhangi bir yetkisi bulunmuyor.

Bizler sadece forumdan sorumluyuz , İlgili oyuncu hakkında , incelemeleri yapabilecek tek kişi Supporttur.

Forumdan yapabileceğimiz bir şey olmadığından kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.