Güve diroit hile.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 18 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Kimsenin günahını almayalım ama gördüğüm şeyi merak ettim ageis gemi güve açık boss Lordakium kesiyor ama kalkanı hiç dusmuyor full kesene kadar izledim ayrıca portalda kesıyor yaratık ateste etmiyor resim aldım bıilseydim video çekecektim belkide normal bilmiyorum :)

2. yarasa olma ihtimali varmıdır.zira dizilimler birbirine çok benziyor..eğer uyutup kesmişse yinede kalkan inmesi lazım büyük bir ihtimal yarasa düzenidir..

3. Merhabalar;

Çektiğiniz resmi buradaki gibi ekleyebilir misiniz bakalım güvemi yoksa yarasamı :).

İyi forumlar.

4. Merhabalar;

Güve droit uçuş düzeninde kalkanlarını otomatik olarak saniyede %1 olarak azalmaya başlar.Saldırı alsanızda almasanızda:).

İyi forumlar.

5. Üye de gitti gelmedi :)

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyun açıklarını kullanmak ve kullandırmak kesin bir şekilde yasaktır.

Oyuncunun Güve Tasarımını kullanmasına karşın , Kalkanının inmediğinden eminseniz , Durumu ilgili kanıtlar ile Support ' a bildirebilirsiniz.

Ancak Resim bunun için yeterli bir kanıt olarak kabul edilmeyecektir. Video almanız istenecektir.

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.