Güve Düzeni Aldım Ama...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★★★★Mujαhιδεεn★★★★ tarafından 14 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler ben güve diroit düzeni aldım ama hiç bir işe yaramıyor bu.Benim anladığım canın kalkandan önce gitmesiydi.Böyle olması gerekmiyor mu?Hala kalkan daha önce bitiyor ve hiç etkisini görmedim.Şuan kapıda rahatlama hayallerimde suya çöktü :)

2. Merhaba ,

Saldırdığınız NPC ya da gemi'nin belli bir oranda kalkanını biraz daha fazla oranda darbe puanını azaltıyor. Tabi ki güve uçuş düzeni seçiliyken sizin kalkanınızı belli oranlarda azaltarak bir yerde tamamen bitiriyor.

Rakip kalkanının hasar emiliminin % 20‘sini iptal eder ve hasarı doğrudan gemiye yönlendirir. Ayrıca, darbe puanlarını % 20 arttırır. Ancak, kalkan gücünü saniyede % 1 oranında zayıflatır.

İyi forumlar.

3. Şimdi ben hala anlamadım.Hasarın tamamını cana yönlendirmesi gerekmiyor mu?Ya da kalkana % kaç oranda cana % kaç oranda hasar yöneltiyoruz?

4. Merhaba ,

Hasarın tamamını darbe puanına yönlendirmiyor. Düşmanın kalkan emiliminin %20'sini iptal ediyor.

Sizin veridiğiniz hasarın yüksekliğine göre rakibin kalkanından daha çok darbe puanına vuruyorsunuz.

İyi forumlar.

5. Ama ben kalkana daha fazla vuruyorum?

6. Merhaba ,

NPC'ye mi yoksa oyuncu gemisine saldırdığınız zaman mı ? Rakibin kalkan değeri düşükse darbe puanı bitmeden kalkanı bitiyor olabilir.

İyi forumlar.

7. NPC'ye.Bu arada güveye geçip o resimde ki yere baktım ve 92/8 olarak gözüküyor herhangi bir değişme yok.

8. Merhaba ,

NPC'lere olan etkisi ile oyunculara olan etkisi biraz farklıdır. Resimdeki yer sizinle ilgili değildi saldırdığınız geminin dağılımıyla ilgiliydi.

Eğer imkanınız varsa bir de oyuncu gemisi üzerinde Güve'yi deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. tikiçocuq

tikiçocuq User

yalnız o resimdeki kendi geminin hasar dağılımı güve ile alakası yok

10. Güve düzenini takınca benim de o Kalkan/Gövde yazan yerde değişme olması gerekmiyor muydu?

11. sana öyle geliyodur :D kalkanı çok birşeye sık öyle dene

12. Boss sibelon'a karşı denedim x1 ile sıktım daha önceden bir yerde görmüştü x4le deneyin diye daha net görürsünüz demişlerdi yine de aynı.

13. adam keserken fark edersin hasarın azsa pek degişiklik olmaz ama diyelimki duşmanı elmasta yakaladın afetmezsin

14. sibelon düşük boss talon veya arkadaşın dediğin gibi UBA da deneyebilirsin çalışıyor merak etme kazıklanmadın :D

15. Merhaba ,

Dediğim gibi NPC'lerde pek belli olmaz daha çok oyuncularda belli olur. Aslında belli olması daha çok verdiğiniz hasar bağlıdır. Mesela x4 ile 50k vuran ile 80k vuran ya da daha yüksek vuranın güve'deyken etkisi farklı olur. :)

İyi forumlar.

16. 5-6k vuruyorum ondan belli olmuyor herhalde.Ama şu npclerde fazla belli olmaz üzdü :p.Kapılarda çok yararı olur diyorlardı herkes ondan almıştım yoksa burgu vardı o gayet iyi.

17. Merhaba ,

Şu anda olmasa bile ilerde işinize yarayacaktır. :) Önceden araştırıp uygun fırsat olduğunda almış olsanız daha iyi olurdu. :D

İyi forumlar.

18. Kapılarda gayet işe yarıyor. Kapıda denediysen dpnin daha çabuk bittiğini görmüşsündür.

Düşmanın kalkan emilimini %20 azaltıyor. Örnek verirsek bir oyuncunun 80/20 kalkan emilimi var. Onu 60/40 yapıyor.
    Hasar üzerinden örnek verirsek 10.000 vuruş yaptığında 6.000 kalkana, 4.000 darbe puanına gider.

19. güve ilk çıktığı zamanlarda normal haritalarda işe yarıyordu herkes güveyle hızlı uri kasıyordu fakat bu darkorbitin işine gelmedi ve normal haritalarda npc lere güveyi etkisizleştirdi şimdi sadece kapıdaki npc lerde işe yarıyor olay budan ibaret yani npc lerde belli olmaz değil npc etki yok modumuz neden bu şekilde anlatmadı böyle olduğu bilmiyormu acaba.

20. Kapıda daha denemedim deniyecem yakın zamanda.
    Eğer dediğin gibiyse işime gelir çünkü kapı için aldım zaten.Normal haritada burguyla takılıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.