Güve Düzeni Aldım Ama...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★★★★Mujαhιδεεn★★★★ tarafından 14 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Özellikle alfa beta gama kapılarında sibelonlarda en önemliside kristallonlarda çok işe yarıyor :)

Darbe puanı bittiğinde kalkan puanının hükmü kalmıyor kolay patlıyor.

İyi forumlar.

2. Yaklaşık 1 yıldır betayı sibelonlarda bekletiyorum :D.Güveyle girecem işte.Şimdi modum normal haritada ki npclere çok işe yaramıyor ama kapılardakilerine daha çok yarıyor dimi?

3. keskinniyo

keskinniyo User

Kardeş zamanında bende senin gibi yapmıştım betayı açıp aylarca yapamamak yanlız değilsin bu konuda :) Güve aslında zetada çok işe yarar zeta falan yaparsan farkı anlarsın zaten.

4. Aynen zeta'da devourer de iyi anlaşılır herhalde.Ama şimdi beta ve kuiper var bunlarda deniyecez :)

Şimdi modum güve düzeni normal haritada ki npclere çok işe yaramıyor ama kapılardakilerine daha mı çok yarıyor?

keskinniyo bunu beğendi.
  5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet,güve uçuş düzeni özellikle kapılardaki ncp ler üzerinde ve baskınlarda işinize yarar.

Kasılırken elmas uçuş düzeni ve burgu kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Teşekkürler modum aradığım cevap buydu içimi rahatlattınız :).

JUPlTER bunu beğendi.
  7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz,farklı bir sorunuz yok ise konunuzu kilitleyelim.

İyi forumlar.

8. Tabi kilitleyebilirsiniz.

JUPlTER bunu beğendi.
  9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Teşekkür ederiz ,keyifli kasılmalar dilerim.

İsteğiniz üzerine kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.