Güve Kasılmak İçin İyi Mi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 14 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Full lf4'üm var ve gemim ageis. Uri biriktiyorum bir diroit düzeni almak için. Kafama güve yattı. Siz ne dersiniz?

2. Sahmeran

Sahmeran User

genelde kasılırken burgu kullanıyorum ben burguda daha rahat npc keserken kalkan olmaması sıkıntı özellikle buyuk npc lerde.
    eger burgun var guven yoksa guve al kapılarda falan işine yarar ama burgun yoksa burgu almanı öneririm.

3. Saimon, mordon gibi ufak yaratık kesecekseniz güve işe yarar. Büyük yaratık kesecekseniz burgu kullanmanız daha iyi olacaktır.

4. uninstable

uninstable User

Kalp yoksa bu da mantıklı tercih olur.

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Arkadaşların da belirtmiş olduğu gibi nispeten kolay kesilebilecek NPC'leri kesecekseniz Güve Uçuş Düzeni'ni kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta bu uçuş düzeni kalkan gücünüzü saniyede %5 azaltacağı için 20 saniye sonra kalkanınız tamamen bitmiş olacaktır. Kalkanınız bitmeden daha dengeli bir şekilde oynamak isterseniz Kalp ya da Burgu Uçuş Düzenlerini tercih etmenizi öneririm.

Daha detaylı incelemek isterseniz SSS: Diroit Uçuş Düzenleri konusuna bakabilirsiniz.

İyi forumlar.