Güve tasarimi mi elmasmi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 16 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hedefim

hedefim User

arkadaslar bende kalp tasarimi var bi tasarim daha almak istiyorum suan goliyim ama aegise bastim alicam kesin olarak goliyle ×4 arkadaslar karisim olarak 45 k gormys bende 32 k falan gozukuyor ama karisim olarak 45 oluyormus ben elmas ile guve arasinda kararsiz kaldim baskina genelde gidiyorum kasiliyorum da ikisi arasinda cok kararsizim guve almak istiyorum fakat kalkan olmadigindan onume aaglam biri ciksa kolayca indirebilir sizce hangisini almaliyim ? cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İlk olarak bu tür , üyelerden fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar kısmına açınız.

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum.

İkinci olarak , Lütfen aynı konuları tekrar , tekrar açmayınız. Görüntü kirliliği yaratmaktadır ve yasaktır.

Buradan devam ediniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.