Güve Uçuş Düzeni Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 12 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tallonlarda Hasar bakımından burgu alıcam bunu alsam kalkana 20 sini iptal edip canını yersem de hızlı kesilirmi en iyi hasar için hangi uçuş düzeni güve analtırmısınz
    kalp
    elmas
    iç içe var

2. Merhaba ,

NPC'lere karşı aslında en iyisi Yarasa fakat her zaman satışta olmuyor. Burgu'da işe yarayabilir fakat hesap durumuna göre daha yararlı olabilir diye düşünüyorum.

Genel olarak uçuş düzenleri hakkında bilgi için Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. benim aklıma şoyle bişey geldi burgu %20 lazer veriyor ama Tallona daldıgımda hasar %20 si darbeye giderse hem roket hem lazerle vurmuş olcam kalkanı bitmeden kesmişmi olucağım

Son düzenlenen: 13 Nisan 2016
  4. -MeXic0-

-MeXic0- User

Zaten yarasa var yılda 1-2 kes geliyor . Bariyer kıskaç burgu kalıyor hasar olarak .. Kıskaç şuanlık pekte iş görmez geminiz herhalde gelişmekte olan bir gemi . Burguyu öneririm hasar olarak ama kalkanlarınız baya düşüyor düşman geldiği zaman zorlar baya ..

Burgu alırsanız cubi gruplarında kasılın ..

5. i.klaket

i.klaket User

öncelikle burgu düzeninde lazer hasarınız %20 artıyor. Bu hasar direk darbeye etki etmiyor. Kalkan+darbe puanından belli oranlarda götürüyor. Direk darbeye etki eden düzen güve ve güvede de hasar artışı söz konusu değil. Birde haritadaki normal yaratıkları kalkanı düşmeden kesmeniz mümkün değil diye biliyorum bayağı denedim her halükarda kalkanı bitince patlıyorlar. Sadece kapılardaki yaratıkları güve ile kalkanı bitmeden kesebiliyorsunuz.

6. Kapı tallonları keserken hem burguyu hemde güve yi denedim ve kesme sürem ikisinde de neredeyse aynıydı :)

7. iö iöe kullanıyordum sonra burgu alıyım en iyisi burgu görünüşe göre bide forumda %25 hasar yazıyor lazeri

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Burgu uçuş düzeni yaratık keserken çok işe yarıyor.

Almanızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

9. Kitlenebilir adminim herkezin eline sağlık

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz,iyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.