Güve uçuş düzeni hk.

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve omerdmrc16 tarafından 27 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. omerdmrc16

omerdmrc16 User

Merhabalar,
    Güve uçuş düzenindeki %20 kalkan deliciliği ne anlama geliyor yani tam olarak etkisi nedir ve hangi durumlarda burgu yerine kullanılması daha avantajlı oluyor ?

2. ŞahFD

ŞahFD User

Genellikle insanların çoğu burguyu öneriyor,

Ama bence güve yaratık kesmede daha avantajlı

Özellikle bl haritasında %20dp güçlendirici artı hasar güçlendiricileri seprom, ve full hız driotler full lazerle 0 kalkanla güveyle birlikte delice hizli bir şekilde rinusk kasabilir, aynı zamanda hızlıca devam edebilirsiniz,

Ama aynı taktiği burguyla denersen her 5 dakkada bir kalkan doldurman gerekecek hemde çok yavaş olacaksın

ben 250 uber sibelon 250 boss sibelon 750 sibelon aynı zamanda 250 uber lordakium vs vs 400 uber kristalon tüm görevlerin hepsini güveyle yaptım,

Güveyle tüm kalkanı bittikten sonra burguya geçersen işte o zamanda burgu güveden iyi olmuş olacak :D

Yani uzun lafın kısası, burguyla canavarlara kalkanını bitirmeden dpsinin %10 anca indirirken, güveyle kalkanı bittikten sonra canınında %40'ı azalmış olacak, o sırada'da işte güveye geçeceksin ;)
    ------------------------

Yalnız şunuda unutmamak lazım oyunu bilene güve en iyi uçuş düzenidir, tabi güveyle bu performansları yakalamanız için, geminizin full artı full olması lazım aynı zamanda güçlendirmelerle oynamanız lazım,

Eğer siz diyorsaniz'ki ben standart bir oyuncuyum öyle full artı full değilim, değerlerim çok yüksek değil, cubi dönerim canavar keserim, burgu tabi sizin gelişmeniz açısından daha yararlı ve faydalı olacaktır,

elimden geldiğince anlatmaya çalıştım, takıldığın bir yer varsa sorabilirsin :)

3. omerdmrc16

omerdmrc16 User

Çok güzel özetlemişsin teşekkür ederim. Gemim orta halli zeusla apisi yeni açtım kalkan bitene kadar güveyle bitince burguya geçip npc kesiyorum bl haritasında. Hepsini burguyla yapmaktan daha mı iyi henüz test etmedim ama dediklerinize bakılırsa fark ediyor. Tek sorun yüzde 20 lazer hasarı azalıyor npc keserken yani dp ye daha çok vuracagım diye güveye geçiyorum ama hasar azaldıgı için yine burguyla dp ye vurdugum kadar hasar vuruyor galiba şimdilik. Neyse eninde sonunda uçuş düzenleri alınacak bir şekilde :D belki biraz erkenmiş benim için ama almış bulundum yavaş yavaş kullanmayı öğrenirim :p teşekkür ederim tekrardan. Konu kilitlenebilir.

ŞahFD bunu beğendi.
  4. wasddsaw

wasddsaw User

Güve ile "içeri" vurduğun hasar artar. Mesela yüzde 90 kalkan emilimi olan bir yaratığa düz sıkarken 1k cana 9k kalkana gider. Güve ise içeri giden hasar oranını yüzde 20 artırır, bu durumda içeri 3k kalkana7k gider. Ama hala 10k sıkarsın. Burgu ile 12 k sıkarsın. Eğer güveyle keserken yaratığın kalkanı bitmeden canı bitmiyorsa güvenin etkisinin hiçbir anlamı yok. Sonuçta aynı hasarı vermen gerek. Avcı da(ful hız ve lazer) güveyle kasılacagına avcı da burguyla kasil hızlı olmak istiyorsan.

5. omerdmrc16

omerdmrc16 User

Yani özetle kalkanı canına göre fazla olan npcler için güve işlevsel haricinde burgudan şaşma diyorsun :p

6. ŞahFD

ŞahFD User

Arkadaş yanlış bilgi vermiş, ben yukarıda size anlattım detayiyla, nasıl oynamak isteyeceğiniz size kalmış,

ama arkadaş yanlış bilgi vermiş,

Şunu demek istemiş, mesela zetada güveyle kesim yaptığınız zaman önce dp biter bir bakarsiniz'ki kalkan hala duruyor, yani bu durumda zeta kapısı güveyle daha hizli bitiriliyor, bu doğru bir tespit,

Diğer tespiti şu olmuş arkadaşın yani diyorki, mesela kristalonu güveyle kesmeye çalışırsan kalkandan önce canı bitmez, e tabi bitmez, hiçbir canavarın kalkanından önce dpsi bitmez'ki bitmesinde bir zeta oyundaki yaratıkları zeta kapısındaki yaratıklarla karıştırmak biraz saçmalık,

bak çok basit bir örnekle yazıcam dahada yazmayacağim,

Avcı konfide full hızla diyelim güveyle saldırıyorsun seprom besleme güçlendirmeler falan herşey var, kristalon dönüyorsun güveyle,

Kristalonun kalkanı bitti dpye işlemeye başladığın sırada bir bakıyorsun'ki güve sayesinde dpside normal hasardan %20 daha erken bitmiş, yani düz mantıkla,(sallıyorum)

güvesiz kalkanı bitirirken kristalonun kalkansız dpsi sana 380 bin gözükecekken güveyle kesim yaptığın zaman diyelim 300 bin alacaksin(örnek veriyorum)

Bu sırada işte burguya geçip %20 hasarla su gibi akıtabilirsin kristalonu,

Ama biz senin güvesiz burguda olduğunu düşünürsek, kristalonun kalkanı bittikten sonra kristalonun dpsinin çoğu yine durmuş olacak,

-----------------------------

Aslında bunlar basit örnekler kristalon cubi falan yani bunlar için avcı konfi full hızla kasılman yerine burgu artı kalkan jenanatörleriyle daha stabil hizli kasılırsın

ama güve+burgu kombinasyonunu en çok dediğim gibi üst düzey bir oyuncuysan yada bl haritalarinda etkisini görürsün, standart haritalarda oyuncuların %95'i burguyla oynar,

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yardımcı olan üyelerimize teşekkür ederim.

Güve uçuş düzeni sizin hasarınızın ekstra %20'sin rakip oyuncu veya NPC'nin kalkanı yerine direkt olarak DP'sine yönlendirir. Bu uçuş düzeni galaksi kapılarında vazgeçilmezdir. Galaksi kapılarındaki NPC'lerin kalkan absorbesinin takribi olarak %50 olduğunu söyleyebilirim. Güve uçuş düzeni ile birlikte sizin hasarınızın %70'i direkt olarak NPC'nin darbe puanına hasar verecek ki, bu da sizin daha hızlı galaksi kapısını tamamlamanıza olanak sağlar.

Lakin bu durum oyun içerisindeki diğer haritalarda bulunan NPC'ler için geçerli değildir.

Sormak istediğiniz aklınıza takılan başka bir soru yoksa konunun kilitlenmesini siteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  8. omerdmrc16

omerdmrc16 User

Olay anlaşıldı. Konuyla ilgilenen herkese teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

9. Merhaba,

Değerli oyuncu isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Eylül 2019
    Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.