Öneri Güve Uçuş Düzeni.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DraydiBoy tarafından 18 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Değişsin mi ?

1. Evet.

40,0%
  2. Kararsızım.\Kullanmıyorum

20,0%
  3. Hayır.

40,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DraydiBoy

DraydiBoy User

Güve Uçuş Düzeni
    Diroit kontrol birimine güve uçuş düzenini ekler.
    Rakip kalkanının hasar emiliminin % 20‘sini iptal eder ve hasarı doğrudan gemiye yönlendirir. Ayrıca, darbe puanlarını % 20 arttırır. Ancak, kalkan gücünü saniyede % 1 oranında zayıflatır.

Diroit düzeni süper savaşlarda avantaj sağlanıyor kesinlikle fakat, diroit düzeninde biraz saçmalık var. Rakip kalkandan sana kalkan getiriyor bir yandan da kalkanı harcıyor ya kalkan getirmesin yada harcamasın.

(Konuyu yanlış yere açtıysam, kusura bakmayın. Kararsız kaldım nereye açacağım konusunda)

Olumlu Olumsuz oylarınızı nedenleriniz ile yazarsanız sevinirim.
    Video kötü oldu video cekmekten anlamam ama olduğu kadarıyla :D

Son düzenlenen: 21 Ağustos 2015
  2. kalkan getirme derken neyi kastediyosun

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Tasarımın özelliklerini boşuna oraya koymadım :) getirme dediğim şey rakibe hasar verirken onun kalkanından sana verdiği kalkanı söz ediyorum

4. o zaten sab-50 nin normal özelliği bu düzende senin çektiğin kalkan miktarı artmıoki tam aksine rakibin senden çektiği azalıo

5. Merhaba ,

Güve uçuş düzeni o şekilde kalkan transferi yapmıyor. Kullanan kişinin kalkanı azalıyor karşı tarafa ise kalkandan fazla darbe puanına hasar yansıtıyor.

İyi forumlar.

6. sana kalkan verdigi yok kardeş kalkanın gidior karşıdakin dp si

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

Modum kalkan bitiginde x4 le falan hasar verirken bana kalkan geliyor ? deneyebilirsin oyunda argeler falanmı işe yarıyor dersin

sab-50 sen nerden çıkardın ben diroitlerle ilgili söylüyorum x1 le ateş ederkende geliyor

Son düzenlenen: 19 Ağustos 2015
  8. büyük ihtimalle bi oyun hatası yazmasaydın yine kullanırdın bu bugu :D şimdi oyun hatasıysa kaldırırlar

9. -orkataru-

-orkataru- User

kalkan geliyormuş gibi bişe oluyor evet bende farkettim, ama sanırım kalkan çubuğunun görüntüsünde bir sorun var.

10. Merhaba ,

5'li roket olarak SAR-01 yada SAR-02 kullanıyor olabilir misiniz ? Çünkü normalde lazer olarak SAB-50 hariç diğerleri ile kalkan gelmesi gibi bir durum yok.

İyi forumlar.

11. DraydiBoy

DraydiBoy User

Modum video cekip atıcağım en yakın zamanda. Elinizde kanıt olur
    Bug yapmak hile ve su istimal olarak geçer diğer oyunculara haksızlık olur.

Son düzenlenen: 21 Ağustos 2015
  12. hayır modum güve uçuş düzeninde hata var. kalkan konfisi yapıp güveye aldığımız zaman yavaş yavaş kalkan azalıyor buraya kadar bir sıkıntı yok. fakat kalkan konfisinde güve yapıp yaratık kestiğiniz zaman yaratık size vurduğunda önce kalkanınız azalıyor , sonra da bir miktar artıyor. deneyip görebilirsiniz

13. DraydiBoy

DraydiBoy User

Video ekledim.

14. Aynen bende bunu demek istemiştim :)

15. DraydiBoy

DraydiBoy User

modum cevap gelmedi ? yetkililere ulaşıldımı ?

16. Merhaba ,

İlettik fakat bize cevap gelmiyor çoğu zaman. Yani her iletilen şey için bakıyoruz v.b. şekilde mesaj gelmiyor.

İyi forumlar.

17. DraydiBoy

DraydiBoy User

Tamam o zaman konu kilitlenebilir. Teşekkürler.

18. Merhaba ,

Konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.