güve

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ƒєянαт• tarafından 2 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdi karışık bir soru sorucam ben kappa kapısına giricem güve ile girdiğim de uzaylılar gelicek ve güve ile kesicem ztn dp ile kesilir kalkanı hiç inmesse bile güve ile kessem aynı zamandamı kesicem ? kalkanı hiç inmesse uzaylinin

2. capcalm

capcalm User

Merhabaͺ Kalkanin hic inmeme gibi bir ihtimali yoktur. Guvede daha hizli kesersiniz.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Aynı zamanda kesmeyeceksiniz.Dp ye daha fazla hasar verdiğiniz için daha çabuk kaçacaktır köşeye.

İyi forumlar.

4. andermo83

andermo83 User

Tavsiyem Güve İle Girin 1. Konfi Full Hız Diro+gemi Lazer Giriyorum Ben
    2.Konfi Gemi 10 Kalkan 5 Hız Diroit 5 kalkan 15 lazer(2. konfi sadece boss kucirbium için)
    tüm bölümleri hız konfisinde güve ile cok rahat yaparsın kamiye gerek bile yok

5. modum mesela dedim yani inmesse? ineceğini biliyorum ztn soruyu tam anlamadiniz galiba

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Demek istediğiniz galiba kalkanı ile beraber kessem ne olur anlamına gelmiyor muydu acaba ?

İyi forumlar.

7. güve ile daldığım zaman normal şekilde kalkan yarıya düşer öyle patlar kapıda ve diyelim 30 saniyede patladı amaaa... Eğer hiç kalkanı inmesse güve ile gene patlatsam aynı saniyede kesermi ?? soru bu. :)

8. capcalm

capcalm User

Daha hizli kesersiniz normal ucus duzenine gore guvedeyken.

9. soruyu tam olarak anlamadiniz bence :)

10. capcalm

capcalm User

siz guvedeyken daha hizlimi keseriz demiyormusunuz?

11. bakın şimdi normal bir şekilde güve ile kesicem ve uzayli patlarsa kalkanı yarıda kalır ama Dpsi bitiyor patlicak yani. dimi ? bide eğer kalkanı hiç hiç inmese güve ile Dalsam genede aynı zamanda mı patlar uzaylı eğer hâlâ kimse anlamamişsa konu killitlensi lütfen...

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Umarım doğru anlamışımdır şimdi:) Evet kalkan yarıda kalsa bile patlayacaktır.İkinci sorunuz ise yine aynı zamanda patlar.(Anladığım kadarı ile saldırdınız ve tekrardan kalkan doldurdu ve yine güve ile saldımış oldunuz böyle mi acaba ? )

İyi forumlar.

13. capcalm

capcalm User

kalkani yarida olsa fmimizin dedigi gibi dpsi bittiginde patlar.

14. aynen öyle güve ile daliyorum ya kalkanı tekrar doldursa ve ya doldurmasa aynı zamanda mı kescem yani siz soruyu anladınız :)

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,
    Tavsiyem Kappa kapısını yaparken güve uçuş düzeni ile girmemelisiniz.Siz yaratığı çabuk kesebilirsiniz,fakat sizin kalkanınız biteceği için zorlanırsınız.

Yaratığın kalkanı bitmesine gerek kalmadan patlamış olur.Süre olarak ta daha kısa sürer.

F-09-MO-Güve Uçuş Düzeni
    Diroit kontrol birimine güve uçuş düzenini ekler.

Rakip kalkanının hasar emiliminin % 20‘sini iptal eder ve hasarı doğrudan gemiye yönlendirir. Ayrıca, darbe puanlarını % 20 arttırır. Ancak, kalkan gücünü saniyede % 1 oranında zayıflatır.

6 veya daha fazla diroide sahip olduğun sürece, bu uçuş düzenini satın alımdan sonra istediğin zaman kullanabilirsin.

Keyifli Forumlar.

-Keskin- bunu beğendi.
  16. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet aynı zamanda keseceksiniz.Bir farklılık olmayacak.

Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.