-Güvem bozuk-

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{{Black_EagLe}}} tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yaw güveyle kristallona daldım x3 ile kalkan hep önce bitio hani dp önce gidiyodu yoksa bnm güve de mi sorun var
    not normal kristallona daldım.

2. Merhaba ,

Net bilgim yok fakat hasar kalkan/gövde hasar dağılımında farklar olduğu için olabilir. Başka bir npc'de yada oyuncu gemisiden denediniz mi ? Eğer denemediyseniz uygun bir zamanda deneyiniz.

İyi forumlar.

3. Kapılarda falan milet işe yarar diodu özellikle gama lonlarlarda ama kalkan yine önce bitiyor :S

4. Merhaba ,

Genel olarak bir sorun olduğunu sanmıyorum yani anlık yada görsel bir durum olabilir. Fakat isterseniz durumu anlaşılır olarak yazıp support'a mesaj yollayabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. TheMaster

TheMaster User

10 -20 k vuruyorsanız Farkedilmez.
    Güve Fazla Vuruşlarda Daha Etkilidir.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Güvenin etkisinden gözle görülür bir yararlanma için fazlahasar vermeniz gerekmekte.Ben 50.000 hasar verdiğimde bile çok bir yararını görmüyorum yani bir sorun yok uçuş düzeninizde.İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.