Güvenli şekilde Uridim alma yöntemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fbrecep123 tarafından 5 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fbrecep123

fbrecep123 User

Duyduğuma göre sanal kart harici kartlarda mesela45tl yerine 5000tl çekilebiliyormuş karttan böyle bir durum söz konuşumu?
    Ve pazar 8de x3zamanında rahat ve Güvenli birşekilde nasıl uridim çekebilirim Telefon ve paytogo harici meblağ yüksek güvenemiyorum

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

E-pin den alabilirsiniz. E-pin hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. fbrecep123

fbrecep123 User

X3 dn yararlanabiliyormuyuz?
    Ve kodu alıyoruz kodu ıstedıgımız zaman girebiliyormuyuz?

4. epin siteleri var üye ol para yatır,bankamatikten havale yaparsın hesap numaralarına sonra giriş yaparsın yüklediğine dair isim ve miktarı girersin ve epin alırsın...
    (önemli) bankamatikten havaleyi kartsız işlem yaparsan mutlaka fişini al isim olmadığı için fişteki bi numarayı soruyolar...
    epin kodu x3 ten önce al, kullanmadıgın surece bişe olmaz,x3 saati yoğun olur...
    güvenlidir ben cok aldım bi sıkıntı olmaz...

Son düzenlenen: 5 Ocak 2015
  5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Evet x3 den yararlanabiliyorsunuz ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

6. fbrecep123

fbrecep123 User

bilmiyorum ama en güvenilir yol bu gibi görünüyor hala kararsızım

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

GameSultan ' ın Bigpoint ile işbirliği bulunuyor.

Oradan E - PİN Satın alabilirsiniz.

Şahsen ben alımlarını oradan yapıyorum , Güvenilirdir.

2 - 3 Yıldır alışveriş yapıyorum , Bir kez bile sorun yaşamadım.

Yüksek mevla yatırma konusunda da şüpheniz olmasın ;

Ben bazen 1000 Lira yatırıp , Steam Wallet alıyorum

Keyifli Forumlar

8. fbrecep123

fbrecep123 User

benım amacım zaten urıdım cekmek degıl kupon almak x3 saatınde o kadar yogun olursa 1saat içinde gelmeyebılır kupon olarak arastırıyorum yinede önerilerinizi bekliyorum hepsini araştırıyorum.

üzgünüm flood olucak ama kredi kartı ödemesinde hatalı kullanıcı id yazıyor ve e pin darkorbitde yok playstore için gamesultanda ise nasıl yapıcagımı anlamadım kod nereye gelıcek vb yaptıgınız kolay bir ödeme yöntmei yokmu bankamatik işlemi yapınca kaç dk da gelebilir?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ocak 2015
  9. Merhaba,

GameSultan sitesine üye olunuz. Sonra GameSultan banka hesaplarından birisine alacağınız epinin tutarında para yatıracaksınız. Parayı yatırdıktan sonra siteye giriş yapıp yatırdığınız tutar miktarında ödeme bildirimi yapacaksınız. Hesabınıza kısa süre içinde yatırdığınız tutar bakiyeniz şeklinde görünecektir. Stoklarda mevcut olan bigpoint e-pin'lerinden istediğinizi satın alıp kullanabileceksiniz. Eğer GameSultan bakiyeniz yeterli tutarı karşılıyor ise e-pini almanız saniyeler sürüyor.

İyi Forumlar.

10. kendin yapamıyosan internet kafelerden alabılırsın,kafeci alır kendi hesabından kodu verır sana sende kullanırsın x3 te,

11. Merhaba ;

YENİÇERİ Mod'umuz ayrıntılı şekilde anlatmış. Gereken bilgiyi GameSultan'dan bulabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.