Güvesiz Vs de sıkıntı yasıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **Mythx**[*TR3*] tarafından 16 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar gemım 50 arge ama hep halkada vs atmayı bılıom adam guvesız vs deyınce nasıl baslayacagımı bılmıom sız guvesız nasıl vs atıyorsunuz hangı dıroıt duzenınde baslıyonuz bana herseyı anlatabılecek kusursuz oyun bılgısı yuksek arkadaslar yardımcı olursa sevınırım .Güvelı vs de de bılgı vermek ıstersenız dınlerım yınede.

2. takemyhard

takemyhard User

:) benim bildiğim ama resmii deil :) güve dedikleri illglpro :) onu kullandınmı dpni ayarlıyorsun mesela 80k ordan aşağı düşmüyor :) sana sabaha kadar 200k vursalar dp 80k kalıyor... :) gümlemiyorsun yani sabaha kadar :) biri sana güvesiz vs dedimi o illeti kullanmadan diyodur büyük ihtimal :) ama resmi bilgi değil :)

3. Ben halkada başlıyorum kalkan azalınca burgu kalkan bitince hafif kaça kaça elmas çünkü hasarı absorde etsin diye direkt cana gelmesin diye kalkan olunca belli oranda azalıyor sonrası kolay zaten roket hasarını arttırana geçiyorum çünkü hız konfisinde lazer fazla olmadığı için burguya gerek kalmıyor genelde güve bile kullanmıyorum eskidendi o güve

Videolarımı izleyebilirsin ADALETTSK

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Temmuz 2017
  4. halka da kalkanım 1500 kalkan yarıya dustumu alıyom guveye kalkan full oluyo hafıfte savasıyom tabı sonra konfı erıdıgınde alıyom halkaya tekrar aynıs ekıls avassıyom sen burgu alıp kalkanını erıtıon bır nebze

5. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Arkadaşların fikirlerine bakabilirsiniz.

İyi forumlar..

6. GREED

GREED User

Vsde hiç güve kullanıyorum zaten nerdeyse.
    Şahsen ben diminisher oluyorum yetenek açıp x4 rsb burgu ile seri karıştırıyorum.
    Kalkanı öyle eritip darbeye vurmaya çalışıyorum.
    Tabi yetenek açınca ben de çok hasar yiyorum.

7. Doğru diyorsun fakat 1.5 milyon kalkanın büyük çoğunluğu bitene kadar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.