Güveyi Engellemek

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ÖMER.E, Jan 9, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Güvenin etkisiyle aegis çok kolay yıkılabiliyor ne kadar fullersem fulliyeyim güve aegisin zayıf noktası oluyor bunu engellemek için bi öneriniz var mı ?

Ekipmanlar:

full lf4 16. seviye
    full b02 16. seviye
    full havoc
    1 hercules
    32 arge
    halka-burgu-çark-güve-kalp-elmas-iç içe açı
    tüm gemi ve tasarımlar mevcut(cerrah ve saturn hariç)

Last edited: Jan 9, 2016
  2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Şahsen denemişliğim yok ama varsa yengeç uçuş düzenini kullanabilirsin.Güvenin sağladığı %20 bonusu dengeleyecektir.

ÖMER.E likes this.
  3. Güveyi cikarana guveyle karsilik vereceksin.

Aegisi iyi kullanirsan guve muve islemez

ÖMER.E likes this.
  4. ÖMER.E

ÖMER.E User

hocam savaşta 3 sn ile canımı fulliyebilecek kadar iyi kullanıyorum gemide ise sadece hercules eksik güve kalkan falan dinlemiyor mesele o

teşekkürler yengeç alıcam bu gün o zaman , peki başka bişey var mı engel için yoksa sadece yengeç mi ?

5. Maqa67

Maqa67 User

Yengeç Güveyi Engellemez. rakip Güve sen yengeç kullanıyorsan Güve yine Darbeye hasar verir.

ÖMER.E likes this.
  6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Hemen satın alma diğer arkadaşların da görüşlerini bekle duruma göre ne yapacağına karar verirsin.Aceleye gerek yok:)

ÖMER.E likes this.
  7. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

Güve %20 hasarı dpye vurur yengeç ise gelen hasarın %20 sini kalkana yonlendirir yani sen yengeçte duruyosun 300 k dp 300 k kalkanın var rakip sana güvede vurduğu zaman kalkanınla dpin aynı anda biter yengeç işine yararayabilir ama sana kalmış umarım açıklayıcı olmuştur :)

ÖMER.E likes this.
  8. aegis iken nasıl güve seni bitiriyor ya, aksine bitirmemesi lazım 2 tane can basma yeteneği var aegisin, öyle bişey olması zor ama yine de zorluk çekiyorum dersen(ki goliye geçtiğinde zorluk çekiceksin) eğer adamla kapışırken adam güveye geçerse ya yengece geçip dalarsın ya da tamir robotu teknolojisi basarsın ya da enerji transferi basarsın, ama yengeç elbet bir gün lazım olucak bence al

ÖMER.E likes this.
  9. adeniza

adeniza User

Yengeçle kalkan emilimin % 20 artar fakat hızın % 20 azalır. Yani genellikle portta kullanabileceğin bir düzen. Ortalarda yengeçe geçersen kaçman biraz zor olur. Güveli oyuncu sağlam bir karşılık görürse genelde geri çekilir. Başlangıç olarak kalp almanı öneririm. % 10 kalkan ve % 20 darbe puanı veriyor.bu sana saldırılarda zaman kazandıracaktır.

ÖMER.E likes this.
  10. Aegisin diğer gemilerden farkı neki? Hepsininde kalkan emilimi aynı değil mi?

ÖMER.E likes this.
  11. ÖMER.E

ÖMER.E User

normal üyeler karışında tabiki güve aegise pek etki yapmıyor hatta nerdeyse hiç uğraşmıyorum max 5 sn alıyor kesmem ama full+full gemiler geldiği zaman işler değişiyor kalkanım ne olursa olsun adam 200k civarı vurunca bunun %20 si 40 yı buluyor ne kadar dayanabilir ki aegis bu saldırıya canı fullesemde karşıdakinin güveyle yaptığı seri hasar aegisi parçalıyor mesele burda işte

Edit :Gemi ekipmanlarımı yazayımda ona göre öneri verin daha iyi olur :D
    Edit 2 : Düzenlemeyi ilk mesaja yazdım

Last edited: Jan 9, 2016
  12. Aknilox

Aknilox User

güveyi yengeç dengeler, kalkanın yine %92 absorbe eder. ama diğer düzenler gibi bi katkısı yok. o yüzden çark-kalpte gezebilirsin,canın azalınca da yengece geçip yeteneklerini kullanabilirsin

13. Anladığım kadarıyla ben kesilmeyim diyorsun beni kimse kesemesin :) ama bu oyunun kuralı biri birisinden her zaman üstündür (bknz. jpa)
    Ancak arkadaşların da dediği gibi güveden kurtulmanın tek çözümü yengeçtir ancak yinede darbe puanın hasar alır.Bir aegis için güve sıkıntı olmamalı bence :) hercülün az hercullerini tamamladığın zaman farkı daha iyi anlayacaksın :) Birde bu arada güve karşısında halka düzenini kullanma kalp her zaman iyidir :) güvedeki adam her zaman ema+kamu yapıp birde yavaşlatıcı atıp uçar gider :) o yüzden biraz dayanıp fazla hasar vermeye bak kaçacaktır çünkü :D kaçmasa bile diğer konfi geçer diğer konfiye geçtiği zaman da sen güveye alacaksın bu sefer ;)

14. hocam adam sana dalmaya başladığı an kalkan yeteneğini ve şu 20 bin can veren yeteneği bas ema varsa ema da at adam sana vuramazken canın fullenicek zaten, üzerinde 250k da görse adam kalkanın 350-400 k civarında olur, bu sırada canın azalabilir fakat baktın bu 20 bin can yetmiyor, üzerine alana can vereni de bas imkanı yok kesemezler yanlışın var yani :D 2 gemi birden vursun güveyle, kalkanın bitmeden canın kesinlikle bitmez aegiste

ki bişeyi daha belirteyim full + full adamla kapışmaya kalkma zaten özellikle aegisle, kapışacaksan da bunu emasız instasız yapamazsın.
    ki şunu da belirtmek isterim eğer karşındaki adam full+full ve oyunu biliyorsa bir aegise güveyle dalmaz :)

15. aegisin canı güveye nası dayanmıyo kardeşim pusat dayanmaz güveye git bi oyunu ögren o kadar canla dayandıramıyosan sıkıntı sende

16. Karşıdaki 200k vuruyorsa gerisi oyun becerine kalmış. Argede kalkan sıklığını geliştir diyecem o vardır zaten bunun dışında yapılacak bir şey yok malesef.

17. Kıskaç ve yengec azda olsa anti guvedir.

18. zaten karşındaki 200 k vuruyorsa çifti vardır ve full LF4 dizmiştir başlayacaksın sen de dalmaya zaten kalkanı çok çabuk biteceği için konfi değiştirecek ve o kadar vuramayacak

19. ÖMER.E

ÖMER.E User

yengeci daha önce hiç denemedim bi yenilikte olur benim için

denemekte fayda var :D

valla hocam canımı indirmenin başka bi yolu olmadığı için zorunlu güvede sıkıyorlar :D kalkanımı indirmek zordur :D

sizde az matematik hesabı yapın full+full diyorum 200k güveyle 40k cana etki yapıyor benim için tek zayıf nokta bu yazdıklarımı okusaydınız böyle bi yorum yapmazdınız , bu üslupla konuşamazsınız forumda iyi günler

:D yengeci denemeyi düşünüyorum artık canımın bu kadar seri inmesini engellerse sw de alamıyacağım olmaz bunu engellersem süper olacak

yengeç daha çok yattı kafama teşekkürler :D

Konu kilitlenebilir cevaplar için teşekkürler :)

Last edited by moderator: Jan 9, 2016
  20. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konu Sahibinin isteği gereği Konu Kilit.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.