Güzel bir yenilik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -kardeşim83- tarafından 12 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce gelmeli mi

1. gelmeli

50,0%
  2. gelmemeli

50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir çok gemi ve tasarımları mevcut ama bu yeniliklere ayrı bir hava katmak için kullanılabilicek bir fikrim var.(Daha önce dile getirildimi bilmiyorum).
    -Oyuna yeni gelecek bir görev ile veya marketten alabileceğimiz bir 'gemi yazısı' veya graffiti getirilebilir.Bu yazı veya graffiti tüm oyuncular için tek kullanımlık ve rastgele olmalı. Bir gemi tasarımı kadar göze direk görünmez diyebilirsiniz ama şöyle düşünün bu yazıdan veya grafiti den yanlızca sizin geminizde olduğunu.(Tek kullanımlık hakkınızı kullandığınızda yanlızca 1 kullanıcıya özel bir yazı/graffiti verebilir)

-Düşüncelerinizi merak ediyorum.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Oyunca mevcut çok fazla gemi ve bu gemilere ait çok fazla tasarım bulunmaktadır. Sizin de dediğiniz gibi bir düzenleme yapılacak olursa oyuncu sayısı kadar tasarım olmuş gibi olacaktır, bu nedenle gerçekleşecek bir öneri olduğunu sanmıyorum fakat tabi ki konu arkadaşlardan destek aldığı sürece raporlarımızda yer vererek bizler de destek olacağız :)

İyi forumlar.

3. Prejiva

Prejiva User

Modum konu varkenb sorayım farklı renkte sayborglar görüyorum nedir bu işin alamet-i fırkası :D Hadi lava sayborg ve buz sayborgu biliyorum ama mavi bi tane gördüm özellikle serverin ilk 10 larındakilerde var bu

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz tasarım 100 yeni görev ile gelen tasarım olup 100.görev sonunda verilmektedir, buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Prejiva bunu beğendi.
  5. Sadece 1 kere kullanılabilecek ve sadece görsellik sağlayacak bir malzeme için oyuncuların yapması gereken şey çok basit bir şey olmalı ki bu oyuncuların kendini özel hissetmemesine sebep olacaktır yoksa zaten oyuncular bunun için uğraşmayacaktır bile. Ama çok büyük zorlukları alt ederek alabilecekleri kalıcı bir görsel öge çok daha özel hissettirebilir hatta mesela o kadar zor bir şekilde elde edilir ki verilen ödül bir phoneix tasarımı bile olsa oyuncular sırf o tasarımlarını gösterebilmek için oyunda phoneix gemisini kullanabilirler. Bu haliyle pek de gerekli değil açıkçası ama tam olarak neyi tamamladığımızda alacağımızı ve daha kalıcı bir görsellik sunması durumunda fikrim olumlu olabilir.

6. Tamda düşündüğüm gibi söylediniz aslında özel bir yazı/graffiti/tasarım olucak hangi gemiye vereceği belirsiz olucak

JohnShepard bunu beğendi.
  7. merqure

merqure User

modum bu 100 yeni görev nerden alınıyor şu an aktif mi acaba çok iyi ödülleri varmış

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu görevlerin açılması için ilk önce, 22 seviye görevleri arasında yer alan "Sessiz Sabotaj" görevini bitirmelisiniz.

İyi forumlar.

9. kilitlenebilir

10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.