Güzel Fikirler Unutulmasın ilgilenilsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ■usŧά.__.~`ħı®sız~`™ tarafından 4 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Güncelleme Hvuzu devamlı yeni fikirler ile güncel kalsın

1. Hayal gücümüzle oyuna katkıda bulunalım

oy sayısı 3
    60,0%
  2. Gerek yok ben Hayal kurmayı sevmiyorum başkalarının hayalleri bana yeter

oy sayısı 2
    40,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar oyunda çok güzel fikirler ortaya sunuluyor ama neden ise hiç birisi oyuna etki etmiyor açtığımız fikirler ile öylece bekliyoruz sebebi ne diye hiç düşüdünüz mü??? Fikir sunulduğu zaman Form hemen tartışma alanına dönüyor....Sebebi iyice düşümeden kendi fikrimizi geliştirmeden ortaya koymaya çalışmamız bence bir fikir üretilirken karşı taraftan alacağımız tepkileri de göz önünde bulundurarak açmalıyız .Bir fikir belirli oyuncu kitlesine hitap eder kimimize de etmeyebilir.Gayette normal bir durum Oyun da zaten az kişi var savaşacak adam bile bulunmuyor mesela oyundaki online sayısını nasıl arttıracağımız konusun da güzel fikirler üretebiliriz ...misal verdim oyuncuların çok veya az olması beni ilgilendirmiyor çünkü o darkobitin sorunu ama benim önerim darkobitin kendi oyuncuları nı neden kaçırdığını kendine sorması lazım devamlı etkinlikler bile sıkıcı oluyor benim oyundaki en sevdiğim kısım haritalarda 300 kişilik grupların kıyasıya birbiri ile savaşmalarıydı serverlerde 3-4 bin kişinin olmasıy dı...oyunun o heyecanı kalmadı o heyecanı geri getirmeyi çok isterdim elimde sihirli sopa olsay dı ..mesela oyun açıklarının kullanılması oyundaki bütün oyucuları rahatsız eder hatta kullananı bile bir süre sonra rahatsız eder Rahatsızlık BAN olarak yansır bu güne kadar o kadar konu açıldı sonuç elde var zero cola demekki yazdıklarımız birilerine tesir etmiyor .Şairler romancılar yazdıkları ile bir sürü insana hitap eder yazdıkları gerçek hayata geçer kimisi film olur tiyatro olur o yazılanlardan icatlar ortaya çıkar...oyuna gücelleme fikir havuzuna sade bir lisan ile esas sorunlarımızı ve önerilerimizi yazsak ve birbirimiz ile tartışmasak belki bizim yazdıklarımızdanda ortaya oyunu iyileştirecek birşeyler çıkar ...Bir fikir ortaya atıldğı zaman beğenmeyen nedenlerini de yazsın belki ortaya atılan fikirden daha iyi bir fikri olabilir Yani Güncelleme Havuzunu Güncel tutarak fikrimiz oyun içinde yer alıncaya kadar savunalım ...Gerçek hayattada işimize yarar Fikirlerimizin arkasın da durmak Hayal gücünüzü mantıklı bir şekilde kullanın bakın oyuna ne yenilikler gelir benden söylemesi:))

WolfWar ve ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  2. Güzel yazmışsınız'da sizin'de dediğiniz gibi burada maalesef'ki pek mümkün olmuyor.

3. WolfWar

WolfWar User

Malesefler için yazılan bir konuya malesef demekten başka birşey yapamayız :(

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Şunu belirteyim. Fikir havuzuna açılan konuları bizler destek alması durumunda , Merkeze iletiriz. Ancak Merkez sırf bir fikir , Tek bir Ülke Forumundan destek aldı diye harekete geçmez.

Benzer fikirler , Diğer Forumlardan da gelirse , O zaman Genel olarak oyuncuların belirli bir fikirde anlaştıklarını düşünerek harekete geçerler.

Tartışma konusunda aslında , Forumda tartışma çıkaran , 3 - 5 Kişi var. Bunlarda kendilerini gayet iyi biliyor.

Başkalarının konularına İğneleyici Sözler sarf ediyor , Kendi konularına olumsuz yazanları da çok sert bir üslupla eleştiriyorlar.

Bu tür şahısları uyarmamıza , Uzaklaştırma vermemize rağmen aynı şeylere devam ediyorlar.

Maalesef bazı insanlar 7 ' sinde ne ise , 70 ' de de o oluyor.

Yazınız için Genel Anlamda elinize sağlık ama Bir Fikir konusundan ziyade , Bir Konuşma konusu olduğu için Konuşmacı Köşesine taşımam gerekiyor

İyi Forumlar

5. WolfWar

WolfWar User

Modum bu yorumu benim yorumumum altına yazmanız ve şifreli konuşmanızda düzeni bozan o 3-4 kişiden biri benmiyim bunu mu kastetmek istediniz ?

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

3 - 4 Kişi olduğu doğru ama sizinle bir alakası yok.

İsim vermek istemiyorum , O Kişileri zaten Fikir havuzundaki konulara bakanlar bilir.

Zira Tartışmaların hepsi bu 3 - 4 kişinin yorumlarının ve konularının etrafında dönüyor

İyi Forumlar

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.