Gunde 200m?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ozanoka tarafından 6 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ozanoka

ozanoka User

Nasil kasabilirim acaba vurus gucum 5k civari kami3 var.burgu alsam 6200e cikar hasar bunla talon falan mi doneyim napayim bilemedim.citadelim olsa ambara maden atardim oda yok 3lvl ticaret modulum var cop toplamak ise yararmi

2. Merhabalar,

Bende bazen sizler gibi ne yapayım nasıl kasılayım diye düşündüğümde aklıma hemen korsan haritası geliyor.Ve 5-2 ye gidip npc korsan yaratıklarını peşime takıyorum sonra kamikaze atarak epey gelir elde ediyorum size de tavsiye ederim.Şansınız bol oyununuz keyifli olsun.

İyi forumlar

WolfWar bunu beğendi.
  3. ozanoka

ozanoka User

Ya onu denedimde sabo inter neysede annihilator geldimi isin icinden cikamiyorum 30 40k vuruyor

4. Merhabalar,

Şöyle yaparsanız sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum.Porta yakın bölgeye kadar peşiniz deki yaratıkları çekin,sonrasında kamikaze atarak porta kaçın bu şekilde tekrar ederek kısa sürede bir çok kazanım yakalayabilirsiniz.Aklıma gelen bir ayrıntı daha saboteur dan yeşil kutu çıktığı zaman mutlaka açıyorum.Bugüne kadar bu şekilde iyi şeyler yakalama şansım oldu.Tabi ki bu netlik ifade etmez sadece benim şans olarak kullandığım bir yöntem:)

İyi forumlar

WolfWar ve LastShot12345 bunu beğendi.
  5. 200 m yi cubide kasmalisin oncelikle acik arttirmaya girerek hammadde destegi bo-1 al sonrasinda ticaret 3. level varmis 1 cubi copu 1 m ediyor boylece saatte 40 m kasarsiniz.

6. WolfWar

WolfWar User

Arkadaşın dediği gibi credi en iyi cubi çöpleriyle kasılır.

7. cubide saatte 90m kasıyorum :D:D Tek kesmenin güzel yanları x3 sağolsun:):)
    Tr6 vru daysan arada ugra cubime ortak olursan güzel kazançlar elde edebilirsin.Gerçi elit atanlar ayar olduklarından diğer dalanları kesiyor ki bende yapıyordum onuda hiç gerek yok birine diyorsun diğeri cıkıyor alısdım artık o yüzden gecenin geç saatlerinde kalkıp cubi kesiyorum kimsenin ortak olmayacağı vakitlerde onun harici ögleden sonra millete yardım ediyorum grupsuz tabikide çünkü gecenin geç saatlerinde kasdıklarımdan gelir geldiğinden dolayı sıkıntı cıkmıyor yaff ne yazdım ama:D:D

8. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Benim tavsiyem Cubikon kesen bir gruba katılıp çöplerini satmanızdır,en kolay ve etkili kredi kasma yoludur ve skylabınızdan geminize promerium gönderip yine satarak kredi elde edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2015
  9. ozanoka

ozanoka User

Yuzde 25.hammadde.destegiye 1 cubi copu 1m.yaparmi.hakketen yarin citadel alip 15 16k ambar yapio.oyle.kasmayi.dusunuyorum.skylablada

10. Evet kardeşim 1m ediyor+citadelin olursa ambar 9000 oluyor.(viple+ambar genişleticiyle)
    2cubi çöpünden 2-2.5 m credi kasıyosun süper bi yöntem hele citadelde ambar protokolu 12 tane+argede depocu argesi 5/5 ise ambar 25.000 i geçiyor citadel gemisinde.Süper bişey yani;)

11. ozanoka

ozanoka User

Aynen sirf onun icin yapicam 16k fln olsa yeter bana duranium atarak bile.kasarim 10bin uriye duraniumla.100m.yapiyor :)

12. tek kişi = skaylab gece tek başına cubi hammade destegi + ticaret 3
    diger yontem
    şirketçe =cubi citadel pet toplaycı ticaret

13. Merhaba,

Gerekli, tatmin edici cevapları aldığınıza inanıyorsanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

14. ozanoka

ozanoka User

kitleyebirsin modum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.