Gunluk 50 k neler yapmaliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar gunde 20 m credi +50 k uri kasiyorum pvpde kutu ile arada cubi yapiyoruz adam bulursam oyle iste gunluk 50 k oluyor.Sizce neler yapmaliyim suan urilerle
    --8iris
    --31lf3+1lf4
    --18bo2
    --apis 4 zeus 1 parca
    --200 anahtarim var yarin acacagim hepsini 4-5 lf4 gelse yeter bana
    --Apis 20. parcadan sonra direk uri ile almayi planliyorum
    --Kalp,Elmas,Guve,Icice,Yegec,Kiskac ucus duzenleri var
    --Pette 12 radar+12 kurtarma var oto top vb.modullerin hepsi 3 level
    --4 hangar 2 tane gereksiz diger 2 sindem 1 i kullandigom goli guzel tasarimlardan yok digeri vega onda pusat var kutu topparken pusat lullaniyorum
    --20 arge(19 argelik kutu argesi yapiyorum seprom bekliyorum)
    --2 zeta 2 havoc ,,,1 kappa 1 herkules
    --Ucuncu zeta=99/111 pazartesiye acarim
    --Palla toplayamiyorum anca kutu katlayici var 12 de kurtarma var fakat genelde 10 kurtarma 2 radar seklinde takiyorum
    Evet arkadaslar ozellikler boyle neler yapmaliyim uri ile crediyle diminisher solace veya citadel veya sentinel alacagim(sentinel-citadel arasindayim)
    Sentinelin kalkani fazla kisielrde iyi oldugunu biliyorum fakat yinede istiyorum :) Citadel ise bar protoklu almayi dusunuyorum skylabi da gelditiiryorum lazim olacak credi icin
    Oneri bekliyorum

2. Treplev

Treplev User

Günde 50k o_O nasıl

3. Necronator

Necronator User

gg basabilirsin yada kutu alabilirsin zaten günlük 50 k ile her hafta rahat tasarım alabilirsin kafanı eseni al
    5 dakika da 1 cubi kesse günde 288k uri kasılır üstüne atlama ile her 3 şirketinde de kesse 864k kasabilirsin :)
    hatta buna gerek yok vega ile kutu topla satte 10k

4. Merhabalar,

Tam konuyu açtığınız günde lf4 günü etkinliği çıktı.Şimdiden şansınız bol olsun.Tasarıma gelince benim tercihim ve vazgeçemediğim sentinel tabi ki son karar sizin.

İyi forumlar

tabutçu99 ve LastShot12345 bunu beğendi.
  5. Mpdum benimde sentinel ama citadele de ambar alicam diye almayi planliyorum hem citadel 600-700 e sentinel 1 t ye gidiyor. Neyse bakalim belki de yesil kutudan cikarar :D
    Kardesim katlayici +kutu argesi+kurtarmalar ile prti dolastiriyorum sadece pet dolasirken saaatte 8-9kuridium topluyo boyle iste

6. Treplev

Treplev User

Şimdi ben yeni başladım ne yapayım? İlk önce venge ve pet düşünüyorum mobil ödeme olursa katlayıcı alırım okullar açılırken vsvs lf3 mü fulleyim bsşlangıç taktiği lazım

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yeni başladıysanız,Vengance değilde Lenov almanızı ve eski haritalarda kasmanızı önerebilirim.

Pet alacaksanız,Peti 8 sviyeye çıkardıktan sonra 3 seviye modüller alarak PVP haritalarında kutu toplayabilirsiniz.O zaman işte Vengance gemisinden alabilirsiniz.

Kasacaksanız LF3 lerini fullemeniz,eğer kutu toplayacaksanızda hız ve kalkanları tamamlayarak devam etmeniz sisin için daha faydalı olur.

Keyifli Forumlar.

8. Bence vengeance alip telefonla 13 tlye 1 ay katlayici alip ful kuti toplayin sonra urilerle 31 lf3 16bo2 4 iris uri ile 4 iris crdi ile alin.Pet alin.8lebel yapip 3. seviye moculeri alin.Daha taktik lazimsa veririm :D

9. Treplev

Treplev User

çok sağolun o zaman biraz uri kasayım görev yapayım sonra katlayıcı alıp lenov, venge alırım pete baslarım

10. Aynen

11. Merhaba,

Şayet tatmin edici cevapları aldığınıza inanıyorsanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

12. Modum konu benim :D

13. Merhaba,

Eyvah Eyvah :D :D konu nasıl kaydıysa artık sizden çıkmış başkasının sorunları da hallolmuş :)

Siz isterseniz kilitleriz o zaman :D ahahaha ne güldüm ya :)

İyi Forumlar

14. Modum öle şeyler oldu :D SENTINEL yetenek tasarımını aldın. Çok mutluyum bu arada demin sentinel çıktı allahım ölcem mutluluktan 100kutuda 2lf4,1sentinel 5-10bo2,5-10 da lf3
    2lf4 az ama sentineli buldum ölyüroum mutluluktan modum Valla :D neyse biraz daha açık kalsın ben yazarım size Modum kilit isteyince;);)

.*CapTain*. bunu beğendi.
  15. Treplev

Treplev User

şimdi ben başlangıç paketi aldım. Birde indirim vardı 30k uri aldım. Haftaya katlayıcı vs alırım 45k uri oldu pet alırım vs

16. Katlayıcı ile zaten 3saatte falan petsiz 25k kasarsınız.
    Arkadaslar sizce kapiya uri basmalimiyim?
    Suan icin ozellikler;
    8 iris lf3 40 tan bo2. 25 den fazla hiz 2 hangars yetecek kadaar var
    Apis 13 parca(350 k uri)
    Gelistirme yok
    Kiskac icice elmas kalp guve yengec var
    2 hangarda pusatli vega+sentinelli goli var
    7 lf4 var
    Zeus 1 parca
    Pette hersey 3
    gunde 40 k uridium+200 de gg kasiyoeum sizce urileri de zetaya basiyimmi bundan sonra(1gg=70 uridium)
    Ayrica 3 zeta 2 havoc 1 kappa 1 herkules oldum.

Son düzenlenen: 15 Ağustos 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.