Destek Guruba Katılmak İçin Davetiye Atmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DraydiBoy tarafından 4 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun Mu ?

1. Evet

2. Eksikleri var (Geliştirilmeli)

3. Gerek Yok

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DraydiBoy

DraydiBoy User

Merhaba arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı gibi bir gurup varsayalım bu guruba girmek istiyoruz diyelim fakat özelden mesaj atmak gerekiyor alması için yada benim taktiğim x1 ile sıkıp bırakmak :D arada kırmızı yakan oluyor ama neyse oralara girmeyelim :D

Nasıl olacak:
    1- Gurup sekmesi 2 ye ayrılacak:
    a-Yeni Gurup kur
    b-guruba istek at
    2-Gurup da olupda kime istek atılırsa o gurubun başkanına gidecek. kabul edip etmemesi ona kalmış
    3-Biz sadece davet ettiklerimiz gelsin diyorsanız gurup kısmından başkan onu ayarlayacak.

yorumlara göre birkaç yere değiştirebilirim Bekliyorum :)

Son düzenlenen: 4 Temmuz 2016
  2. +1 en azından grup atılsın diye sıkanlardan kurtuluruz mantıklı :)

3. farketmez o yüzden oy kullanmıcam

4. Alone

Alone User

+1 katılıyorum fakat 1. a ve b şıklarına ayrılan yeri pek anlamdım :) ama güzel fikir

5. kolibasili

kolibasili User

+1 müthiş bir fikir adamlar grup atmıyor atmaları için wız-x roket yağmuruna tutuyom almıyorlar :D

6. Ya da bi oyunda vardır herkes bilir gruptaki birini davet ettiysen gruba girmek istiyor diye yazıyordu başkan kabul ederes giriyordu. Öyle olursa daha iyi olur :)

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

oyun ismini vermemişsin iyi olmuş :D verseydin forumdan banned alabilirdin yasak çünkü :) dediğine gelirsem aynı olursa tazminat açabilirler bizden çaldı diye :) ondan sonra bigpoint hisselerinin yarısını satar :D aynı olmasını istemedim dediğinde mantıklı fakat olmaz.

Edit: tazminat açacak taraf dediğini ilk bulan şirket anladın sen :)

8. evet anladım :)

9. Bence grup atmada şuanlık bir sıkıntı yok :cool:

10. DraydiBoy

DraydiBoy User

TR4 Bae klanındayım :) canın sağ olsun :)

-_-CERRAH-_- bunu beğendi.
  11. Haha :D Oyundaki nikini sorabilirmiyim

12. DraydiBoy

DraydiBoy User

Boşver nicki :) nick önemlimi EIC bir Tur atsam iyi olacak :)

-_-CERRAH-_- bunu beğendi.
  13. aslında grup sekmesinede değşiklikler yapılabilir sayı artırılması gibi yada başkanlık simgesinin cami yerine taç simgesine dönüştürülmesi gibi :D bunları da ekle

DraydiBoy ve Necronator bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.