Öneri Gygerim Derebey Canı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {-€FSANE_AT€Ş-} tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsunmu

1. Olsun

94,1%
  2. Olmasın

5,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gygerim Derebey
    canı 60.000.000 den 10.000.000 a düşsün çünkü sepromlar ve elit cephaneler boşa gidiyor ve karşılığında fazla birşey alınmıyor

Son düzenlenen: 16 Nisan 2017
  2. 25.000.000 DP 10.000.000 SHD olabilir sanki :))

3. bence o bile fazla sürekli insta çıkıyor zaten ama editledim 10 mil olsun :)

Son düzenlenen: 16 Nisan 2017
  4. bence canı azalırsa ve oil düşme sayısı artarsa 5 6 verirse daha iyi ve herkes alabilir böylece kimsenin hakkı yenmez düşük gemileride düşünmek lazım

{-€FSANE_AT€Ş-} bunu beğendi.
  5. Güncel bu konu ödülünden daha önemli :) bunuda görün DO team

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Canı düşürülmeli veyahut vuruş gücünde dengeleme yapılmalı.Kesinlikle katılıyorum.

İyi forumlar.

7. güncel

8. _DODGE_

_DODGE_ User

Bence bu yaptirimlar seprom buglarinin yaralarini sarmak icin yapiyorlar.

9. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

bence 100 milyon darbe kalkan olsun her önüne gelen kapıya girip yeni gemiyi almasın biz gemiyi ilk cıkan etkinlikte aldık o kadar emek verdik ugraştık aslında bu kapının tekrar gelmesi bile sacmalık

10. takemyhard

takemyhard User

yüzdeyüz katılıyorum fikrinize, kapı kaldırılsın yada dahada zorlaştırılsın, herkes giremesin yapamasın sınırlama getirilsin... bence ilk etkinlikte gemileri yapamayanlarıda oyundan atsınlar ne gerek var böyle oyunculara...serverlarda sadece gemileri yapabilenler kalsın birbiriyle savaşsın...yeni etkinliklerde sadece onlara özel olsun... fm,cm gibi gereksiz birimlerde kaldırılsın... aslında sonradan yapanlarda atılsın bence ... ilk gemiyi yapan kalsın sadece.... diğerleri nasılolsa gereksiz kalabalık yapıyolar oyunda dimi :)

Duck▲ bunu beğendi.
  11. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

Kardeşim ilk etkinlikte sadece oil verdi + olrak hiç bişey vermedi biz haftalarca ugraştık gemiyi almak için ve millet ayıkmasın diye gemiyi 2 gün sakladık kullanmadık ee noldu 2 gün sonra tekrar aynı etkinlik geldi ve + bi dünya bonus özellikveriyor şimdi bizlere haksızlık deilmi bi dünya cepane Tl verekek bonus avantajları aldık ve şimdi millet hem gemi alcak hgem ordaki ek ödülleri madem tekrar gelecekti neden daha önce sölenmedi bizler saf yerine koyuldu ?

12. Benim bu konuyu açma sebebim her hafta cubi kesmiyorum kapı yapmıyorum sürekli seprom atıyorum tariflerden seprom alıyorum hiç uğruna gidiyor hiç değilse bu kapıda giden serpomlar geri gelsin

13. takemyhard

takemyhard User

bu bir oyun :) farkındaysanız zevk için oynanıyor :) pusat ilk çıktığında zamanım yoktu kasmaya, bende 49tl verdim ve aldım :) tortu çıktığında zamanım vardı kastım aldım :) şimdi pusat kullanan kaç kişi görüyorsunuz haritada?... tortuda kutudan çıkıyo :) oyun durmadan gelişip değişiyo, yapabiliyorsanız ve imkanınız varsa yapın ve keyfini sürün... ama ben para verdim, ben zor kastım niye başkaları alıyor demek biraz garip geldi bana :( hiç uğraşmadım ben yapmaya o kapıları, sadece etkinlikteki grvleri yapmak için girdim... sizin bahsettiğiniz destekleri almak içinde imkanım var aslında :) ama temelinde bu gemimontajının saçmalık olduğunu farkkettiğim için hiiç uğraşmadım :) çok yakın zamandada sizin istediğiniz gibi dahada zorlaşacağına bırakın, bu kapının dahada hafifleşeceğini, orta seviye oyuncularında kapıyı yapabilir hale geleceğini ve dahi oil'in dükkanda payment ve uriyle satılacağını tahmin ediyorum :) zaten bu tahminlerim tutmazsa oyunun sonunuda pek hayırlı görmüyorum :)

14. Activision gibi "satariz satariz" mantigindalar.

15. güncel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.