gygerim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~™Darqorbit¯_¯Kinq™~ tarafından 16 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu gygerimden ne düşüyor ayrıca görevini yapabilmemiz için ilk saldıranlardan mı olmak gerek demaner gibi??

2. yok o yaratık ya :D
    bilemiyorum şahsen, 30 tane ufaklardan kesince çıkıcak gibi vs vs bilgi kirliliği yapmayalım reserved alalım :D bilen olursa bildirimi gelsin :)))

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Yaratığı bi bulsak öğreneceğizde henüz teşrif etmediler.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar durum hakkında bizlerde bilgi sahibi değiliz.Hafta sonu dolayısıyla almanyaylada iletişime geçmemiz zor.Ancak oyunu ve forumu takipte kalınız.

İyi forumlar

5. yaratık haritadada aynı demaner gibi ilk işaretleyenin görevine yazıyor

6. by_vurucu

by_vurucu User

hangi harita

7. Gygerm pvp haritalarında bulunmakta toplamda kesilen küçüklerin sayısı 2.000 olduğu zaman ortaya çıkmaktadır. Görevi bitrdim kafam rahat :D

8. Gygerim kesme görevi şuan yapılamayacak kadar imkansız. İlk sıkmanız gerekiyor ve bulana kadar çok zaman kaybı oluyor. Boss a 10 kişi sıkıyor kesmeye çalışıyor arkalarında 30 tane avcı gemi gelip onları kesiyor sıralamaya 50 puan yazsın diye. Görevi olmayan adamlar kesip kesip gidiyor diğerleri hep mağdur. 5 senedir bu oyunu oynuyorum çok zorluklarla karşılaştım ama bu çekilecek dert değil. Mod' um lütfen bunu oyun kurucularına bildirin düzeltsinler yapılacak gibi değil .. :confused::(:(:(

9. ya bırakın ALLAH aşkına gene oyunda güçlü olan herşeyi yapıyor adaletli bir oyun istiyoruz artık güçlü olanın ön plana çıktığı bir etkinlik daha istemiyoruz lütfen.

10. ÇORBACI

ÇORBACI User

Zaten saatte 1 çıkıyor ilk biz sıksak bile full+full oyuncular gelip hem bizi hem yaratığı kesiyor bi eventtede zayıf oyuncuları düşünün her event güçlü oyuncular için yapılmış.

11. tam bir saçmalık !!!

12. Etkinliği kim üretipde başlatıyorsa onun değişmesi gerek fikir bakımından çoğu kişiyi düşünmemekteler. Arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum hep güçlüler kazanıyor bazıları keyfi gelip kesiyor bizi. Bu kadarda cimri olunmaz bari bütün pvp haritalarında biranda çıksada herkes kazansa? Bunu yetkili biri ilgili yere iletsin güzel fikir :)

13. bu darkorbit yapımcılarının bir sounu var herhalde.ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum.bu şekilde hareket ederek ne elde ettiklerinin de bilincinde değilim fazla.oyum olumsuz.

14. gygerim e niye ilk sıkan . otuz kişi sıkıyor ... oyuncuları düşünen bir etkinlik değil.. o bosu sıkanlar görevi tamamlasın bu kadar da zorlamaya gerek yok sanırım

Son düzenlenen: 17 May 2015
    __TaRaNTuLa35__ bunu beğendi.
  15. MKS-705

MKS-705 User

gurupta olmadan bir tek bna yazdığı oldu :D dedim beni guruba alın diye kimse almadaı bizim haritada çıkıcanca ben sıktım bir tek bana yazdı diğerlerine yazmadı :D hahah :D

16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar göreve etki etmesi için ilk hasar vermeniz gerekmekte.Ne yapıldığında çıkmakta onlarıda bizler keşfedeceğiz zannedersem :)

İyi forumlar

17. kaansakal

kaansakal User

Modum keşfedecek bir şey yok aslında :) Gygerthall kesildikçe x/2000 olan sayı sürekli artıyor. 2000/2000 olunca çıkıyor bu kadar :)

18. daha çok sayıda çıkabilir ya da her haritada 1 tane durmadan çıkabilir :)

19. Kıta40

Kıta40 User

Bu kadar ugrastiracak gorev niye 5.000 uri veryo ki? gorevi yapana kadar cubi don hem daha fazla uri hem tp hem seref kasarsiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.