Gygerim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Uгαηyum** tarafından 18 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3-5 haritasında gygerthrallar 1999/2000'de kaldı pvpye atladığımda ise sayı farklı gözüküyor etkinliğin suyu çıktı iyice !
     
  2. Merhaba,

    Supporta durumu bildiriniz lütfen.

    Başka aynı hatayı alanlar varsa buradan yazsınlar lütfen. Bu yüzden konuyu açık bırakıyorum.

    İyi Forumlar.
     
  3. kardeşim sen halen gygerim görevi için mi uğraşıyorsun :D 100 kişi arasında ilk vurcanda zaten hep 4-1 de çıkıyor birde sağlam değilsen adamlar kesicek seni orda salla değmez bence uğraşma :)
     
  4. benımde aynı şekıl
     
  5. Bugün 1.998 / 2.000 de takıldı ben ortalığa bakayım dedim belki çıkmıştır diye. Bir baktım Düşman Bulucu da Gygerim görünüyo. Grupta 5 kişiydik. 5 kişi kestik Gygerim i, görevde bitti, rahatladık :D
     
  6. İstiklal

    İstiklal User

    Merhaba ;

    Arkadaşlar sorun hala devam ediyor mu ? GyGerim hala çıkmadı mı ?

    Lütfen geri bildirim yapınız , Genel bir sorun var ise , Merkeze ileteceğiz

    Keyifli Forumlar
     
  7. Galiba pvp ve x-5 x-5 x-7 haritalarında küçük gygerimler ayrı sayılıyor ve iki adet bos gygerim çıkıyor aynı zmanda değil ama .
     
  8. lago_rosso

    lago_rosso User

    birde bu gygerimler neden mmo haritalarında çıkıyo ayrıcalığı nedir.bütün mmo görevi yaptı diğer şirketler sizin oyununuzun üyesi değilmi biz üveymiyiz.gidiyoruz yaratığı kesmeye adamlar bizleri kesiyorlar bizde görevi yapamıyhoz neden her şirkette ayrı ayrı çıkmıyor.nedir bunun amacı mmo görevi bitirdikten sonramı biz bu görevi yapıcaz.bizim günahımız mmo olmamakmı ?
     
    ÇORBACI bunu beğendi.
  9. galiba son gygerimin kesildiği şirketin haritasında çıkıyor, global1de mmo kalabalık olduğundan böyle düşündüm
     
  10. adeniza

    adeniza User

    Bugün üç defa aynı sorunu yaşadım ve sadece bir tanesinin yerini chat den öğrenip gidebildim. Bu haliyle görevi yapmak çok zor. Bulunduğumuz haritada npc nin nerede doğduğu bildirilmeli ama nedense olmuyor.
     
  11. çok komik değil mi etknlik cephanesi 1000 adet 8000 uridium görev ödülü 6000 uridium :D orbit gülünç işlere devam ediyor (!)
     
  12. Aynı zamanda bülten abonelerine 2000 tane cephane verip o cephaneleri etkinlik kutuların da koyuyor. O görevi 2 kere yaptım bugün 3.ye yapacağım.
    Pardon 1 kere yapmışım şu anda 700 tane mermi birikmiş durumda.
     
    Son düzenlenen: 19 May 2015
  13. Merhaba ,

    Konuyla ilgili genel sorun bildirilmedi fakat kontrol edilmesi için gerekli yere ileteceğiz. Şu anda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.