H MT - H HP

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 22 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim gemi full ganimet anahtarı 165 tane var.

Ganimet anahtarı bir şeye lazım olur mu olursa neye?

Hammerclaw alacağım kafaya taktım en azından seriyi tamamlayacağım.Yeni gelen modüller sayesinde iyi kasılabilir gibi gözüküyor.

H MT - H HP lazım bolca bunu en çok hangi kutulardan çıkartabilirim geçen altın ganimet kutusu vardı orada iyi çıkıyordu şuan yok boş boş şeyler çıkıyor.

Sizce hangi günde ganimet açsam mantıklı?

Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Bana en az 2-3 yol gösterin.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Sanırım pvp haritalarında açman işe yarayabilir ben oralardan güzel şeyler topladım hep :p (4-1/4-2/4-3)

3. Altın kutusu topladın diyor bu altın kutusu ne zaman aktif oluyor?

Şuan ki haritalarda ki anahtarlar bişey vermiyor.

4. ateistkeci

ateistkeci User

Altın kutular Zeus gününde geliyor o da ne zaman gelir tekrar bilmiyorum

polatalemdar311 bunu beğendi.
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Altın Kutular Zeus günlerinde çıkmaktadır. Takvimden Zeus günlerini takip edebilirsiniz, ayrıca zeus gününde kutu içeriklerine sadece Zeus çıkma ihtimali eklenmektedir. Yani montaj parçası çıkarma ihtimaliniz gene aynı olcaktır. @ateistkeci ninde dediği gibi PvP haritalarında kutu açmaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  6. Bilgi için teşekkürler en iyisi başka haritalarda şansımı deneyim olmadı zeus gününde açarım.

Konu kilitlenebilir.

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Ek olarak pek emin olamasamda ben eski haritalarda (x-4 e kadar) kutulardan iyi sonuçlar almıştım. Denemenizde fayda var diye düşünmekteyim. :)

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.