hacker mı var yoksa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve V-BALTA tarafından 31 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. V-BALTA

V-BALTA User

bende vega full hız jeneratörü ve % 20 maden desteğiyle goliathı geçemiyorum. net yavaş mı kontrolettim normal değerlerde. atlama kapısında durukende 2 dk sonra fareye dokunmadığım halde birden haritanın ortasında ortaya çıkıyorum. ama benim ekranımda hala kapıdayım ve saldırı altındayım iki dk önce saldırıya korumalı bölgedeydim. bu ciddi bir güvenlik sorunu var. gereğinin yapılması dileğiyle kolay gelsin( V-BALTA tr4 14:05 - 15:44)

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Vengeance gemisi ; 10 Hız Jeneratörü ile maksimum ; 480 Hız ' a sahip olur

Goliath gemisi ; 15 Hız Jeneratörü ile maksimum ; 450 Hız ' a sahip olur.

Promerium beslemeleri bu hızlara dahil değildir.

Sorunuza gelecek olursak , Sizin internet hızınız iyi olmasına karşın , karşınızda ki kişinin interneti yavaş olabilir.

Buda ilgili geminin sizin çok önünüzde olmasına rağmen yakınınız da şeklinde gösterilmesine neden olabilir.

Yine de şikayetçi iseniz , İlgili bir video hazırlayarak , Support ' a bildirebilirsiniz

Keyifli Forumlar

3. V-BALTA

V-BALTA User

tamam ama benim ki vegance dogal olarak o hızı atış menzili ile karşılaştırınca maxsimum 54 sn ye ateş edebilir 12 sn değil.

ki ven durur vaziyette değilim hız 480 ve promerium destegi ile yolda karşılasıyoruz ben kapıya doğru rota çizdim devam ediyorum o peşime takılıp geliyor. normalde hiç veya 1-2 atış yapabilir ki eskidende beri oynayan abim gözleriyle gördü en fazla 2 atış yapar kurtulurdun ama sorun var ki o senin gemiyi kesti dedi. promerium desteğine baktı ama benlik bir sorun olmadığını net sorunu da yoksa başka bir sorun vardır dedi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ekim 2014
  4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

FPS hızını kontrol ediniz, internetiniz size göre hızlı olabilir ama FPS hızınız oyunda düşükse kesilmeniz normal ve eğer ki size sıkan kişi güve de vuruyorsa zaten kaçamazsınız. Ek olarak faklı şeyler düşünüyorsanız videoya alın ve supportta bildirin.
    *Flood yapmak forum kuralları gereğince yasaktır tekrarında gereken cezai işlem uygulanacaktır.

Keyifli Forumlar

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

bana kalırsa oyunda hata var citadelin temel hızı 240 jeneratörlere %20 lik destekle 240 daha eklenip 480 oluyo goliathın temel hızı 300 jeneratörlere %20 lik destekle 180 hız daha ekleniyo 480 yani citadelle aynı hızı oluyo ama bana fark atıyolar eşit hızmız varsa fark atmaları imkansız bugün pvp de goliathtan kaçıyorum arada dağlar kadar fark var geriden gelip daldı kesti hemde citadelin seyahat yeteneğini açmama rağmen goliath kullanırkende böyle oluyodu full elit hız + beslemeye rağmen diğer goliathlar bana fark atıyodu kimseyi geçemiyodum ayrıca son zamanlarda oyunda uzaktan sıkma hilesi var galiba adamla arada dağlar kadar fark var nettede sorun yok buna rağmen vuruyo nasıl vuruyo acaba -,-

6. Merhaba ,

Tarayıcı , Flash Player , Anlık internet hızındaki düşüşler v.b. durumlar oyunu etkiler. Online bir oyun olduğu için bir çok etken oyunu etkilemektedir.

8 Mbpss bağlantı hızında bir dosya 10 dakikada inerse
    16 Mbpss bağlantı hızında bir dosya 5 dakikada iner.

Bu mantıkla oyundaki yaptıklarınız veya gördüklerinizde gecikmeler yaşabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.