hades bölünme kristali

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .maxpayne tarafından 13 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .maxpayne

.maxpayne User

hades bugün bölünme kristali vermiyor diyorlar doğru mu

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Doğru değildir, hangi kapının ne kadar bölünme kristali verdiğini öğrenmek için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz.

Bölünme Kristali Düşme Tablosu
    Galaxy Kapı AdıGaranti ödül
    GG Alpha5 ila 10
    GG Beta5 ila 10
    GG Gama8 ila 16
    GG Delta10 ila 15
    GG Epsilon10 ila 15
    GG Zeta10 ila 15
    GG Kappa10 ila 15
    GG Lambda10 ila 15
    GG Kronos25 ila 30
    GG Hades25 ila 30
    GG Kuiper25 ila 30

NOT: Obsidyen, Kırmızı&Mavi ve apocalypse kutuları aktif iken tüm kapılardan, normal zaman ise Delta , Kronos ve Kuiper kapılarından bölünme kristali elde etme şansınız vardır.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 13 Ocak 2019
  3. ASİBOYS

ASİBOYS User

doğrudur efenim hades bugün bölünme kristali vermez.eğer birleştirme kısmında HERHANGİ BİR SANDIK ANAHTARI YOKSA kapılar bölünme kristali vermez.TABİ EĞER KURAL DEĞİŞTİRLMEDİYSE.

4. .maxpayne

.maxpayne User

evet girip alamayan çok arkadaş var
    o zaman manitu yaniltiyor oyuncuları

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

ASİBOYS arkadaşımızın uyarısı için çok teşekkür ederim, oyuna girip birleştire baktığımda Blacklight Şifresi ni gördüm ve bir anda oyunda sandıklar var diyerek cevap verdim, fakat düzeltme daha doğrusu mesajıma bir ilave yapmak istiyorum.

Obsidyen, Kırmızı&Mavi ve apocalypse kutuları aktif iken tüm kapılardan, normal zaman da ise Delta , Kronos ve Kuiper kapılarından bölünme kristali elde etme şansınız vardır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.