Hades harici rütbe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Albay_Carrillo tarafından 21 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar oyuna geri dönüş yaptım rütbe kasmak istiyorum. Hades harici en fazla rütbe hangi kapıda kasılır

2. ateistkeci

ateistkeci User

Eğer indirimin olacaksa hafta sonu A-B-G kapılarını yapabilirsin döngüye girerek hem Uridium, şeref puanı ve bolca cephane kasabilirsin böylece

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Alfa, Beta, Gamma kapılarını yaparsanız sizin için iyi olacaktır. Ayrıca desteklerden Hon-01, Hon-02 EP-01 ve EP-02 alırsanız %20 tecrübe ve şeref puanlarınızla daha da fazla yararlanabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.

4. etkinliklere de göz atmanızı tavsiye ederim bazı etkinliklerde güzel şeref puanı kasılabiliyor şuanki eternal gate etkinliğidneki gibi

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Eğer geminizde uridium sıkıntısı yoksa EPHON-100 desteği birleştirip seri şekilde Kappa Kapısını dönerek de hızlı şekilde rütbe kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  6. bunu öğrendiğim iyi oldu teşekküler.
    eternal yapıyorum ama etkinlik bitincede rütbeye devam etmek istiyorum
    teşekkürler.
    Gamma yapmasıda çok uzun sürüyor :)

Luminous bunu beğendi.
  7. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Hocam en hızlısı hadestir. Özellikle güçlü tecrübeli gemiler bulursanız anlamazsınız bittiğini ve zevk alırsınız. Abg vs. Tamam iyidir de bitmek bilmiyor arkadaş :) Hızla doğru orantılı en fazla rütbe puanı burdan kasılacaktır.

Albay_Carrillo bunu beğendi.
  8. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.