Hades için destekler

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve GLADYATÖR01 tarafından 13 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba. Ben ilerde Hades yapacam grub için hangi destekleri alsam beni grub alırlar para veremiyorum oyuna

2. Hasar ve Şeref destekleri olmadan Hadese almazlar ayrıca kalkan veya hp alman istenebilir ama ilk ikisi varsa çok zorlamazlar.Destek alırken adı Bo2 ile bitenlerden yani dost gemilere paylaşımlı olanlardan alman lazım ona dikkat et.Ve son olarak kapıda x4 sıkmanı isteyebilirler bu da aklında bulunsun

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Hades Kapısı için şeref ve hasar desteklerini almanız önerilir. Bunlara ek olarak alacağınız destekler tercihinize bağlı olmakla birlikte ben de kalkan ve tecrübe desteği almanızı öneririm.
    Destekleri oyun içerisinde dükkandan uridium ile açık artırmadan kredi ile satın alabilirsiniz. Ancak şeref ve hasar desteklerinin grubun tüm üyelerine katkı sağlaması için Atakentlistyla'ın da belirtmiş olduğu gibi sonunda BO-2 olanları almanız gerekmektedir ve bunlar da sadece dükkanda uridium ile satılmaktadır. Açık artırmadan alacağınız destekler sadece kendi geminiz için geçerli olacaktır.

Konunuzu gelişmekte olan diğer oyunculara da katkı sağlaması adına uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

4. yükseliş destek paketlerinin fiyatları çok uygun. pro veya deluxe destek alırsan hem gruba hem kendine maximum desteği sağlamış olursun. bence elle uridium kasılan vakitten daha değerli değil buraya verilecek 10 15 tl rakamı. delue paketle; %70 tp-şp (burada %10 luk tp-şp grubada yansıtılıyor.) ayrıyeten 1 hafa indirim paketi ki oldu kça kârlı. üzerine alacağın ir adet bo-2 dmg desteğyle hem kendien %10 dmg desteği hemde gruba destek vermiş olursun. bence bi dşün :)

Manitu bunu beğendi.
  5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.