Hades kapısı açma

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TEK-TABANCA tarafından 18 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar arkadaşlar. Pazar günleri klasiği olarak yine hadeslere devam ediyoruz ama benim bir sıkıntım var. 55 uriden bir hadesi 50kya anca açıyorum ve istisnasız zarar ediyorum. Kapi yaparken de 100lü basmak zorundayiz zaten. Sizin kullandiginz bir taktik var mı açarken? Normalde 1 gg basarim kapi açarken ve ilk iki hadesi öyle 32 34k uriye açıyorum sonrakiler sürekli 50k

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Tamamen şansa bağlı bir konu bildiğiniz üzere bu hafta şansınız fazla olmaz ama diğer hafta belki daha ucuza açabilirsiniz.Ama bir tavsiye verecek olursam 40 parçaya geldikten sonra 5 er veya 10 lu şekilde basmanız olacaktır.

İyi Forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Modum biliyorum şansa bağlı olduğunu da hani kac yıldır hades yapiyoruz bu kadar uri harcadıgimi hatırlamıyorum. 2 hadese 114k uri verdim açmak için...

4. Ben de bir kere epsilonu açmak için 2100 gg harcamıştım. En kötü 1300 gg'ye açılırdı halbuki. Bazen şanssızlığımız tutuyor işte.

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Aynı şeyi bende yaşadım şanssız bir gündü ama sonraki günlerde şansım yaver gitti daha az uriye mal oldu.Tavsiyem o gün zor açıldığını farkederseniz sonraki haftaya saklamanız uridiumlarınızı.

İyi forumlar.

6. Teşekkürler modum kilitlenebilir

7. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.