Hades kapısı taktikleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =[BossPhonexe]= tarafından 28 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. önecelikle merhaba herkese iyi oyunlar,

Bir konuda danışmak istiyorum hades kapısı açmak istiyorum fakat son yaratık 300 bin vuruyormuş full gemilerle girsem bile 300 bin hasara kimse dayanamaz mutlaka menzil gibi bir olayı vardır imparator tallonun hades kapısında taktik verebilcek olan var mı 7 havoc 7 lf4 gemim var aegisim var. taktik verebilirseniz iyi olur saolun

kıyamet adminim bi yardım etsen ?

2. Ben lf4 yokken duz 5000 vururkn benim gibi 4 adamla yapmistim yaparsin zor bisey yok sadece geubunda 1 tane hades bilen olsun bizde 3 tanesi benim fibiydi simdi hatirladim 1 tanesi 20 lf4 ful havocru hafeste 8 kere yapmisti zaten kolay oldu 1 kere patladim kasmaktan ama kolay bi kapi korkma

3. ya son yaratık 300 bin vuruyo onunda taktiği varsır mutlaka ? biliyor musun bide uber tallonların menzili normalinki gibi çok mu büyük ?

4. Ya ben hatirlamiyor fazla ful x3 skmstm herkes de x3 sikmsti hic zorlanmadik ayrica son yararik 300 falan vurmuyo korkama 40 k vuruyo ama yavaslatma atabiliyor dikkatli ol

5. Merhabalar,

Hades grup ile yapılan bir kapı olduğu için,grup içerisindeki gemilerin nitelikleri önemli yani tek siz olmayacağınız için girecek diğer gemiler de önem arz ediyor.

İyi forumlar

6. Merhaba ,

" Terzi kendi söküğünü dikemezmiş " hesabı inanmazsınız belki fakat hiç Hades kapısı yapmadım. :D Fakat yapanlar yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

7. ben femimin özelliklerini yazdım ben gibi 4 tane daha olsa o 300 bine nasıl dayancaz ki ?? taktiği varsa söleyin

8. canı ve kalkanını toplayınca imparator tallonun 25 milyon yapıyo bide 300 bin vuruyo kimse yatıramaz o halde öle iş olmaz mutlaka bilen vardır bi el atın yaa ?

9. 300 vurmiyor.40 k vuruyodu emperor hatirliyorum fakat cani cok fazla bitmiyo bi turlu

10. bide imparatorun kollarında artı ve eksi kutuplar varmış ona göre hareket edilirse damage yenilmiyormuş falan filan nası olcak onu biliyonuz mu ?

bi yardım lütfen ???

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.