hades kapısı tr6

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Optimus312 tarafından 31 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Optimus312

Optimus312 User

hades kapısı açık olan var mı tr6 da

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

İyi forumlar

3. ben varım birkaç arkadaş daha var, zaten bizde adam arıyorduk girmek için fakat 2.seviyedeyiz gelmek isteyen varsa yazsın burdan

4. tr-6 seviye 2 hadesçi aranıyor.acil.cerrahla 8,5k vuruyom sar02 kullanabilirim.ilgileneneler acil cevap yazsın.

5. ben seviye 2 yim başka ve 6,5k vuruyorum ayrıca aegisim de var, bir arkadaş daha var ona da ulaşabilirsem haber veririm

6. oyundaysan gel ultraaslan çete yazdım yoksun galiba bi kaç kiş var 2 seviye

7. Aşama 3 Hades

Full elit cephane, tüm gemi türleri mevcut, yaklaşık 100K vuruş.

8. tmm hadese gircek adam yok.seviye 2 oa aşamaya gelirsek yazarım

al işte çette çöktü bad bilmem ne adminitratör tarafından çıkarıldın yazdı tekrar girdim boş alan çıktı.ne biçim iştir bu.tamda zamanı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Eylül 2015
  9. isterseniz kişilere ekleyelim birbirimizi adam bulana kadar en azından irtibatı kaybetmeyiz

10. nsıl haberlşçem ben şimdi

11. Mesaj atarak haberleşiriz zor bir şey değil.

SIƝƝƩŔS SYƝDICΛTƩ benim nickim, tüm gemiler, tüm tasarımlar, full elit cephane x1 Laser ile 11K vuruş gücüyle, savaşa hazırım, kapıda full elit cephane sıkarım, Burgu Düzeni vs Allah ne verdiyse :D

12. tmm caht geldi bi daha girdim çıktım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.