Hades Kapısı(Yardım)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fedaiiiii44 tarafından 4 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hades Kapısının inşasını tamamlayıp atlamaya hazırladım haritada gözükmüyo kapı ? neden acep?

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu durumu ilettik düzeltilmesini ekliyoruz.

Çözüm olarak şimdilik Çıkış, Giriş yapınca kapı görünüyor.

iyi forumlar.

3. haritalarda sıkışıp kalıp kendımızı patlatıyoruz , kapılar 5 kere girip çıkmadan gözükmüyo :) bakalım daha neler görücez bu oyunda.

4. uzayl80

uzayl80 User

kapılar x2 günnüde nedense donuyor şuna bir cözüm bulun arkadas deli olacam dün gece yine kapıda durduk yere patladım sitenin donma sorunu yüzünden

5. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu durumu ayrıca sizlerde Support a bildiriniz.

iyi forumlar.

6. uzayl80

uzayl80 User

2 sefer iletim suporta saolsunlar adma yerine koymadılar cvp bile yazmaya üşendiler gecen hafta :p sizler iletin bana cvp vermiyor suport

Shadow.sword bunu beğendi.
  7. Benim bildiğim support 48 saat içinde geri dönüş yapmalı... Bu kadar süre geçtiğinden emin misiniz

8. uzayl80

uzayl80 User

1 ci meajı gecen hafta pazartesi 2 ci mesajıda gecen hafta çarsamba attım yada persembe ama geri dönüş yokdu

Shadow.sword bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.