Öneri HADES KAPISI %

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 20 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Evet

oy sayısı 5
    71,4%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    28,6%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar iyi forumlar

Hades kapısının lf-4 vermemesinden şikayetçiyim 40 kere hades kapısı yaptım ve 5-6 tane lf-4 alabildim Bence kapının lf-4 çıkma olasılığının biraz daha arttılılması gerek Hades kapısı diğer kapılar gibi değil Grupça yapılan bir kapı Ödül olarak ne alırsan takımında onu alır Sen lf-4 alırsan takımdaki diğer oyuncularda lf-4 alır

Hades kapısı grupça lf-4 fullemek açısından iyi bir fikir ama bunca kapı yapıp çok azz çıkartıyoruz ve buyüzden kapının lf-4 ihtimalinin yükseltilmesini istiyorum

2. WolfWar

WolfWar User

Bence de yükseltilmeli fakat lf4 için kappa kapısı yapabilirsin. Hem lf4 çıkma ihtimali yüksek hem de hercules diroit tasarımı çıkma ihtimalı var.

3. bende oyuncuyum bende yükselmesini isterim fakat bide şu açıdan düşün kappa 120 parça hades 45 parça çok basit açılır ve hemen fullenir

4. ESPİYELİ

ESPİYELİ User

ve eklemek isterim hades kolay açılır fakat zor yapılır kappa tek yapılan zor açılan bir kapı olsada getirisi hadesten fazla diye düşünüyorum...

5. hades kolay açılır ve çokda zor değil 7 hades yaptım 0 çektim fakat çokta yükseltirlerse diğer kapılarında yükselmesi gerekli yoksa uyum olmaz.

6. ESPİYELİ

ESPİYELİ User

sence uyum hangi kapıda var 54 zeta yaptım 10 havuc için hadesi sevmiyorum ne yalan söyleyim...

7. bizim klanda bir abi 40 veya daha fazla zeta yaptı hayla 6 havoc :( şans olsa bu kadar olmaz

8. ESPİYELİ

ESPİYELİ User

şansmı kısmetmi bilmiyorumda klanda herkes yaptı yurt dışından bile yaptırdım kapıyı yok taaaki 54. kapıda aldık gene onuda ben yapmadım aynı şans kappadada devam etti 32 adet yaptım 21de 8. yi almıştım 32 de boş geçti sonra x3x2 bir arada çıktı herkül ve yarasa da hediyeydi 2 m uri çektim 10 herkül oldu. inan kronos yapmak için eksik suan sadece zeta ama yapmıyorum o kapıyı...

9. 33 zeta 10 havoc aldım 34 kappa 8 herkül aldım (2 tanede demaner görevinden aldım ful herkül oldum :) ) şansım çok kötü değildir ortalamadır. 11 hades 1 LF4 verdi bana :D epsilon açtım 2x kronos geldi diye lf4 verdi şans :D

Gemi 10 havoc 10 herkül 28 LF4... Şans demişken ekleyim 1250 adet ganimet açtım 5 LF4 1 adet spectrum 1 de sentinel çıktı böyle 28 LF4 oldum. Sayısını tamamlasam geliştirmeye başlayacağım iyiki orda şans faktörü yok %100 le yaparım :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 May 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.