Destek Hades Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXCoNTRaVoLTaXx tarafından 25 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ortalama 1400 Gibi Bölünme İhtiyacım Kaldı Tek Eksik Spartan Çünkü; Soru Şu=
    1400 Bölünme 59 Hades Yapıyor Ortalama; 59 Hades Kac Uri İle Açılır 1 Pazara Kaç Uri İle 59 Hades Dönülebilir.
    Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürler...

2. Auset

Auset User

yaklaşık 70k uri ye açılsa 1 hades ,59 hades 4130000 yapıyor

3. 70k ? 70k ya pazarlari kuiper donuyorum 45 parca kapidan bahsediyoruz

4. Auset

Auset User

1 hades için kaç k uri gidiyor

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Ben genellikle 100lü basıyorum. Daha az basıp daha fazla kar edebilirsiniz, yani en azından böyle taktik uygulayanlar da mevcut.

Ben yaklaşık 6-8 tıklamaya açıyorum. İndirimli haliyle 35-45 bin uridiuma tekabül ediyor. Taktik olduğunu iddia edenler var, bilemiyorum belki doğrudur ama size de yaklaşık bu uridium üzerinden hesaplama yaparsak size yaklaşık 500 bin uridium lazım. Çünkü kapıdan da her şey dahil 40bin uridium geliyor. E her seferinde 45 e açılmaz arada 80 bine de açılır onları da düşersek, 59~=60 hades için yaklaşık 300 bin uridium yeterlidir diye düşünmekteyim.

İyi forumlar.

Lucifer. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.