Hades kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JΔCCΣƘΣFΣΓ tarafından 13 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hades kapısı kolaylaştırılsın mı?

1. evet

52,6%
  2. hayır

47,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hades kapısını geçmek çok zor zaten az kişide var onlarda sağlam değil bu yüzden geçemiyoruz kolaylaştırılması imkanı yok mu?

2. Aynen benim hadesim var hala yapamadım neredeyse 4 ay oldu :( +1

3. hades yapmıyorum iyikine

4. hades kolay bisi deyilki saden klanın olcak oncelıkle saglam klan ole isterse 1 yıl beklesın saglam adam olmadan imkanı yok.

5. Oyun kolaylaştıkça zevki gidiyor bu konu oyunun yarısını koparır gider.Oyum ''olumsuz'' çünkü o kapı kolay bir kapı değil zaten yeni kapının çıkma amacı bu çok zor olması ve aslında o kadarda zor değil yani o lokumlar zor ama emperor kris zor değil çünkü 2 diminisher 3 venom 1 aegis patlatır onu hemde çok rahat.Sağlam adam arıyorsan ts'den aramanı öneririm.

6. Tavsiyen için saol

7. Adı üstünde grup kapaısı ve en fazla 8 kişi ile giriliyor 8 kişi ilede geçilir yani.

OyuM OluMSuZ.

8. bence kolaylaştırılmalı

9. Neyse o kalsın böyle bence oyun bozuluyor.

10. -onur5000-

-onur5000- User

Sadece lokum bölümü zorlar sizi onun içinde zaten lokum en çok vuran kişiye saldırıyor ve onu takip ediyor mümkün oldukça radyasyona kaçırmayın çünkü özellik atıp çok hızlı bir şekilde can dolduruyor haritada hareket eden lokuma gidin hepiniz aynı lokuma gitmeyinki hareket edeni hemen bulasınız böyle böyle yaparsınız. biz kapıya 6 aegis 2 goli girdik hades sıralamasında derece yaptık :)

11. Kristallonu unuttunuz galiba.

12. 28 dk suruyor hades gayet kolay bıraz daha zorlastırılması lazım

13. Yok artık.Ellememek en iyisi böle kalsın o senin için geçerli.

14. Çünkü kimse hadesi yok da ondan.

15. Yoo ben istesem yaparım palladayım :)

16. TR kaç?

TR6'mı?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2014
  17. Aa bende :)

18. Prophecy

Prophecy User

Sağlam bir klan bulursanız yaparsınız -1

19. Uzayyolcusu tr6 nick neydi senin ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.