hades kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-ASLANBEY-] tarafından 15 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sn. fm benin emaile doğum günü kapısı için hades kodu gelmedi ne yapabilirim ? support yardımcı olur mu

2. bana da gelmedi hesabımda uyarı filan da yok ama pek önemsemiyorum

3. KARANLIK

KARANLIK User

Hesabınız darkorbitten gelecek maillere kapalıysa gelmemesi normaldir.Ayrıca gereksiz kutunuzuda kontrol ediniz.

4. gereksiz kutusundada yok, ben önemsiyorum. kapalıysa açsak gelmeyecekmi yani?

5. KARANLIK

KARANLIK User

Bu konuda net birşey söylemem yanlış olur.Açıp supporta id numaranız ile birlikte yazınız.

6. gönderdim zaten ama sizden duymak istediğim şey o kodlar 1 günlük mü yoksa bu kış takvimine özel mi

7. KARANLIK

KARANLIK User

Geldikten sorna belirli bir süre kullanıma açık o süreler arasında kullanmazsanız kod iptal olur.14 ocak olarak hatırlıyorum son günü ama supporttan gelecek cevabı beklemelisiniz.

8. peki teşekkürler yapamıcaz anlaşılan

9. KARANLIK

KARANLIK User

Forum üzerinden ancak bu kadar yardımcı olabiliriz gerisi supportun araştırmasına kalmış.İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.