Hades kapısında yaşanan sorunlarla ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 31HATAYLI31(ELİT) tarafından 26 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İyi günler iyi forumlar,

Eminim ki sadece ben değilimdir bugün bu problemi yaşayan. Akşam saat 6 civarında grubumdakiler de dahil hades kapısında hatayla karşılaşıp kapıyı açamamaya başladılar chatte herkes aynı sorundan bahsediyordu zaten. Muhtemelen size de ticket geliyordur. Etkinlik için satın alıp kullanamadığımız ürünler için bir telafi sağlayabilecek misiniz? Şeref boosterı ve uridium indirimi gibi ürünler satın aldım ben çöpe gitti hepsi resmen :D üzücü bir durum ve sorunlar yaşanabilir anlıyorum fakat gerçekten ilginç. Yan hesabımda hades açılırken ben açamıyorum :D :(

2. Merhaba,

Galaksi Kapıları sayfasındaki sorunla iligli gerekli raporlama yapılmıştır. Bu sorun için telafi yapılır mı sorusuna birşey diyemem mağlesef. Forumdaki duyuruları takip edin gerekli açıklama yapılırsa görebilirsiniz.

İyi Forumlar.