Hades sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tauly__ tarafından 7 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tauly__

Tauly__ User

Artık eskisi gibi hades yapan yok.Biz spartansız kaldık ne yapıcaz oyuncu sayısı mı azaldı ne oldu böyle ?

2. Haklısın dostum booster çektim boşa gitti. Oyunun acilen bazı kapıları bireyselligede çevirmesi gerekiyor. Hades tek yapılabilir olmalı , karantina kapısı tek yapılabilir olmalı. Oyuncu yok oyunda çünkü

3. Tauly__

Tauly__ User

Aynen öyle

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bölünme kristali elde etmek için diğer galaksi kapılarını tamamlayabilirsiniz. Oyunda süreli ganimet kutuları (obsidyen,kırmızı-mavi,apocalypse) aktifken her kapıdan kristal düşmektedir. Bunun dışında hades veya diğer kapıları yapmak oyuncuların kendi tercihidir.

Ödül listesi şu şekildedir ;

Kristal Tablosu
    Galaksi KapısıGaranti Ödül - Kristal
    Alpha5 - 10
    Beta5 - 10
    Gamma8 - 16
    Delta10 - 15
    Epsilon10 - 15
    Zeta10 - 15
    Kappa10 - 15
    Lambda10 - 15
    Kronos25 - 30
    Hades25 - 30
    Kuiper25 - 30
    İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Temmuz 2019
    PoetShadow, .Paradoks. ve Perseus. bunu beğendi.
  5. BSYO

BSYO User

oyuncuların kendi tercihlerine kaldıysak yandık hiçbir zaman bu 100 lük görev ilerlemez yada hades yapılmaz şimdi karantina görevi oyuncular olmadan nasıl yapılacak merak ediyorum bide eskisi bitmeden yeni görev de açılmıyor kısaca tıkandık ve yapılması için günler haftalar yıllar boyunca oyuncuların tercihlerini mi bekleyecez

6. Zan-zun

Zan-zun User

eskisi gibi hades de yok savas da cok haklisin ama neden milet bota atiyor darkobrit kendi kendine oyunun icine etti

7. Sayın forum moderatöru. En az 25 bölünme kritali alacakken millet neden daha fazla gg basıp öbür kapıları açsın ki? Biraz mantıklı cevaplar verin açılan konulara.

8. 1Zackho

1Zackho User

Hocam artık hadeste klanların tekeline girmiş durumda klansız hades yapman çok zor.

9. Hangi serverde oynuyorsunuz?

Bizim server maşallahı var çok hareketli.

TR1-TR5

10. senin için hades grubumu toplayalım ***

11. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bu konuda hades kapısından başka alternatif olan diğer kapıların olduğunu belirttim. Hades kapısı için yeterli oyuncu sayısı bulunmadığında bu kapıları yapmanın mantıksız olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca lütfen üslubunuza dikkat ediniz.
    Konuya gereken cevabı yukarıda vermiştim.Konuyu kilitliyorum.

İyi Forumlar.

PoetShadow bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.