Öneri hades&spartan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 2 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Benim spartanlar full olması için şuan 1.575 adet bölünme biriktirmem lazım buda 63 hades kapısı açmamı gerektiriyor.

Rica etsem bilen biri bu 63 hades kapısı için tahmini ne kadar uridium biriktirmem gerektiğini yazabilir mi? :)
    (1 hadesin ne kadara açıldığını bilmediğim için hesaplayamadım)

spartanı en kısa sürede biriktirmem için yapmam gerekenleri söyleyip yardımcı olurmusunuz ?

2. -Star-

-Star- User

700-800 gg'ye açılıyor demiş biri. Haftasonu vip+indirim paketi ile 44.000 yapar.20.000 uridium kapı ödülünün yanında 104.384/gruptaki kişi sayısı kadar ödül veriyor.7 kişi yaparsanız 15.000 uridiuma yakın yaratık ödülü alıyorsun.Şanslıysan kapı kendini amorti bile edebilir.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bir Hades kapısı 25-30 arası bölünme kristali vermektedir. Hades dönerek bölünme kristalini tamamlamak isterseniz biraz şansa ihtiyacınız var önce :).

Bir Hades kapısın genellikle 650 ±100 gg açılıyor. Bazen 50 kapı döndüğümde toplam 100 k uridium zarar eidyorum, bazense 400-500 k uridium.

Eğer benim gibi şanssızsanız VİP+ indirim paketi ile 800 k uridium yeterli olucaktır.

Iyi forumlar.