HADES

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 41krvfb41 tarafından 5 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 41krvfb41

41krvfb41 User

uber lordakium görevim var.hades kapıında 10 tane uber lordakium çıkıyo ama görevlere her zaman 4 tane işliyo . sorun nedir???

2. 4 adet çıkıyor aslında lokum 10 tane çıkmıyor yanlışınız var , eğer o savaş içinde olmaz iseniz ve görev 4-5 de ise yinede saymaz .

3. 41krvfb41

41krvfb41 User

kardeş 10tane diye görünüyo sanki gelirken?

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

S.S.S. konusunda da " 7. Dalga ; 10 Uber Lordakium " şeklinde yazıyor fakat uzun zamandır yapmadım net olarak aklımda yok.

5. 41krvfb41

41krvfb41 User

bulamadım link atarmısın

6. 30 normal 10 bos 4 uber geliyor (bosların sayısından emin değilim 15 de olabilir)

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Açıklamalar/Sözlük bölümünde S.S.S. Hades Kapısı adında :) Link veremiyoruz. :D

8. 41krvfb41

41krvfb41 User

baktım 10 tane uber gelir diyor.ama 4 tane işliyor görevlerime???

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kardeş uzun zamandır hades yapmadım hiç hatırlamıyorum. Yakın zamanda yapanlar yardımcı olur. :)

10. Hadeste uber lordak kesme görevi mi var?

11. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Hades kapısı için buraya bakabilirsiniz.

Uber Lordakium 10 adet gelmektedir ancak grup içerisinde ilk sizin saldırdığınız npcler sayılıyor olabilir bunu araştırmak lazım.

İyi forumlar...

Merhaba,

Bazı görevler hades kapısında geçerli oluyor.

İyi forumlar...

12. -=[ Sibelonit ]=- α32 diye yazmadığı içindir belki
    normal adıyazıyor ve göreve işliyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.