Hades

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ULTRASLAN tarafından 8 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ULTRASLAN

ULTRASLAN User

70 hades dönmek için pazar günü ne kadar uri veya ggye ihtiyaç vardır uridium demişken vip ve indirim paketiylen birlikte ve sistemin verdiği gg indirimi tanesi 55 düşüyor ona göre cevap bekliyorum teşekürler

2. Kapı açmak tamamen şans işidir. Hades kapısını 400 enerji ile açtığım da oldu 1400 enerji ile açtığım da oldu o yüzden bunun bir ortalaması yok. Ama kapıyı yaklaşık olarak 40-50k uriye açtığını düşünürsen her kapıda kazandığın urileri düşersek 20k uri kaybın olur.70 hades sonucunda 1.4m uri harcamış olursun :D kazancın ise tahminen 45m şeref, 1750 bölünme kristali,560 ganimet anahtarı,1120 günlük dosyası ve 840m tecrübe puanı olacaktır :D :D

ULTRASLAN bunu beğendi.
  3. ULTRASLAN

ULTRASLAN User

Teşekkürler

4. 250k uriye 25 hades döndüğümü biliyorum dostum gerisini var sen hesap et hadi 1 milyon uri olsun :)

ULTRASLAN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.