Bug / Oyun hatasi Hades

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXTheMexXx tarafından 13 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Hades bu gün bölünme kristali vermiyormuş. Vermiyorsa neden biz haftadır bu kapıyı açmak için uri biriktiriyoruz bölünme kasıp spartan alalım diye nedir bu bunu kim izah edecek nasıl karşılayacaksınız zararımızı. ?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hades, Kuiper, Kappa , Zeta vb. kapılar yalnızca Obsidyen, Apocaplyse, Kırmızı ve Mavi vb. ganimet kutuları montaj bölümünde (birleştirde) olduğu zaman ödül olarak bölünme kristali vermektedir. Takvimi takip ederek bölünme kristali için Hades açabilirsiniz.

Haritalarda yukarda bahs edilen ganimet kutuları olduğunda kapıların verdiği bölünme kristali miktarı bu şekildedir:

Galaxy Kapı AdıGaranti ödül- Sadece Obsidyen etkinliğiZaten varolan ödüllere şunlar eklenecek:Sadece tamamlandığında
    GG Alpha5 ila 10Evet
    GG Beta5 ila 10Evet
    GG Gama8 ila 16Evet
    GG Delta10 ila 156Evet
    GG Epsilon10 ila 15Evet
    GG Zeta10 ila 15Evet
    GG Kappa10 ila 15Evet
    GG Lambda10 ila 15Evet
    GG Kronos25 ila 3010Evet
    GG Hades25 ila 30Evet
    GG Kuiper25 ila 308Evet

İyi forumlar.

3. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

kutu olmayınca vermiyor mu bölünme kristali. Mantığa bak :DDD spartan yapmak için işe yaramaz bir kutunun olması lazım yani. .dd

Ya zaten oyun lagtan geçilmiyor doğru söyleyin amacınız bize oyunu bıraktırmak mı. Zorlamayın direk söyleyin bırak kardeşim oyunu diye bizde bırakalım yahu. Ne saçma sapan sisteminiz var. Kaldırın bölünme kristalini o zaman o droit tasarımından herkes rahat etsin. ?

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yamzayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

Kuiper, Delta, Kronos kapıları bölünme kristalin her zaman ödül olarak vermektedir.

Yaşanan lag, donma vb. sorunların farkındayız. Bu durumu Almanyadaki teknik ekibe rapor etdik. En kısa sürede çözülmesini bekliyoruz.

İyi forumlar.

5. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

2. cümleye verecek cevabınız yok sanırım. .d Hocam bence siz rapor falan etmiyorsunuz. Rapor etmiş olsanız günde en az sadece tr2den 20 kişi yazıyordur aynı konu hakkında düzeltilirdi. Bu sorunlar farklı bir oyunda olsa 1 haftada tık kalmazdı ki kalmadı da. Bir yıldır çekmediğimiz kalmadı şu oyunda. Size diyorum ki illaha bir kutu gelmesine gerek yok kaldırın spartandan bölünme kristali seçeneğini ne bileyim aurus koyun scrap koymayın kesinlikle gerisinde ne varsa koyun. Ben demin %50 şp ve TP çektim sadece hades için. Kim karşılayacak onları. Parasını geçtim nerde benim bölünme kristallerim ben sabaha tüm diroitlerimi spartan yapacaktım hani nerde ?

6. Oyunumu bilmiyorsun takip mi etmiyorsun anlamadım :D Üstten üstten konuşacağına yaz teknik desteğe lag var de. Beğenmiyorsan da oynama . bu durum hakkında raporlamaktan başka birşey yapamadıklarını bilmiyormusun Ki söylüyorlar. Show yapma bırakacaksan adam gibi bırak. Bir kural koyulmuş kutu varken verilecek diye takvime baksaydın yazmıyor kutu felan bak ben tedbirimi aldım lf4 günü kutu açacaktım baktım takvimde yok ne yaptım zeus gününde bitirdim anahtarları şikayetinde bir adabı var edebinle yazamıyorsan kendini rezil etme sana kibar bir şekilde izah etmişler sen hala laf yarışındasın bir de gerçekten haklıyken rezillik çıkarıp rezil olmuşsun cehaletinle.

7. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Birincisi şov falan yaptığım yok burada mantıksızlık var onu dile getiriyorum. İkincisi senin her ne yaptığın beni ilgilendirmez umruma da gelmez. Üçüncüsü bir yıldır raporluyorlar düzenli olarak nerde hani bir düzelme yok. Ayrıca üslubunu beğenmedim sana ağır konuşurum bak uyarayım önceden.

8. Klavyen altındaysa adliye sarayıda bir dilekçe uzağımda uyandırıyım. Oyun her söyleyenin her sözüyle iş yapsa onların değil senin oyunun olurdu. Birde kalkmış hesap soruyorsun güzellikle anlatıyorlar sana.

9. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Korkayımmı senden. :D Onu mu ima ediyorsun avukatmısın sen. Bir yıldır neden bu oyun düzeltilmedi onu soruyorum burada. Şikayet edebilirsin. Üslubun beni kışkırtıcı seviyede git şikayet et ***

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen üslubunuza dikkat edin. Kırıcı,aşağlayıcı kelimleri kullanmaktan çekinin.

Lütfen Karşılıklı tartışmayı sonlandırınız. Aksi durumda forum kuallarınca ceza uygulanacaktır.

İyi forumlar.

ORNİTORENK_PERRY bunu beğendi.
  11. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Bak bak birde bizi tehdit ediyor. Şikayet ederim diye. .ddd

Forum modları üzgünüm mesajı ayrı yazdım kilitleyin bu konuyu en iyisi siz yoksa bu arkadaşla kavga edeceğiz. .d

Arkadaş beni tehdit ediyor görmüyorsunuz sanırım .d Sevdim bu genci ben .d

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Bu size bu konudaki son uyarıdır.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

xXTheMexXx ve ORNİTORENK_PERRY

Karşılıklı tartışma ve üslubunuz yüzünden gerekli ceza uygulanmıştır.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 14 Ekim 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.