Hadi Bakalım Taktikler Açığa Çıksın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FuRKaNSVaTtr tarafından 3 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet sayın forum arkadaşlarım , değerli forum görevlileri ;

En iyi şekilde uridyum nasıl kasılır (kapı açmak(pala ile mi kutu ile mi?) , kasılmak (ama nerde) )

en iyi şeref nasıl kasılır ?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

En iyi şeref Pazar günü full destekli grubla Hades dönerek kasılır.

Uridum için bir çok taktik var geminizin durumun yazarsanız, size daha iyi tavsiyede bulunabilirim.

İyi forumlar.

3. Hades harici şeref kasma yöntemi yani yaratıklardan normal şekilde de olur değil mi ?

gemi full lf4 havoc herkul .

ve ben rütbe atlamak istiyorum rütbe puanı hesaplamasını gösterdiğiniz yerden de yapamıyorum bana kabataslak birşey söylermisiniz rütbe atlamak için kasılmak yeterli mi ? yaratıkla

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Geminde rütbe ve şerefe oynamak onlara ağırlık vermek istiyorsanız hades kapısı yapabilirsiniz. Lakin öncelikle argenizi şeref ağarlıklı yenilemeniz lazım rütbede şeref olduğu zaman daha çabuk atlarsınız.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Eylül 2018
  5. ben size onu sormadım affedersiniz , gemim yeterince iyi uridyumu en iyi nerde kasabilirim ?

rütbe atlamak için yaratık kesmek geçerlimidir ? ve yahut oyuncu ?

6. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Yeni sistemde sadece yaratık yeterli olmuyor düşman şirket oyuncusuda kesmeniz gerekiyor. Uridium kasmak için en iyisi low kapısıdır. arkasından alfa,beta,gama gelmekte.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.