HADİ BEYLER CERRAH İÇİN EVET !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -qweugeqwe- tarafından 25 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

CERRAH

Anketin kapanma tarihi 1 Kasım 2015.
  1. EVET

oy sayısı 9
    75,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 3
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler pars adminin twichdeki soyledıgnı yapalım yogun ıstek olursa pars adminimiz yöneticilere istek yollucakmıs hadi beyler EVET diyelim

2. veliemre38

veliemre38 User

Uri olsa alırızda evet koyalım gene :)

3. uri kasarsın tabi CERRAHIN çıkcagı zamanı 1 hafta once soylemerı lazım anca cubide falan kasariz :)

4. veliemre38

veliemre38 User

oyuna bu aralar sace giriş bonusu için girçık yapıyorum okul falan var :) bari mayıs ortasındada tekrar çıksın seçeneği koy :) sen gemini sabit tut ben sana 100ksını kasarım o zaman :)

5. Hayır. Bıktım cerrahlardan.

6. Kesinlikle çıkmasın, cerrah tasarım öyle enforcer, venom vb. gibi normal bir tasarım değil, özel bir etkinlik sonucu geliştirilmiş "özel" bir gemi, ve geldiğinde veganın bir anlamı kalmayacak, haksızlık olur, kesinlikle gelmesin oyum -1 kusura bakmayın. Bu arada cerrah tasarımım yok.

7. Merhaba ,

Cerrah ile ilgili yeterince konu açıldı ve hala açılmaya devam ediyor. Raporlayıp merkeze iletmiştik gerekirse tekrar ekleriz. Fakat sürekli konular açılması bir şeye çözüm olmayacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.