HADİ GÜCÜNÜ GÖSTER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve THΣ_GΓΣΣ∏_HΘΓ∏ΣT tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam değerli forum okuyucuları ve adminleri.
    Bilindiği üzere kendi şirketimizden birini patlattığımız zaman -şeref puanı alıyoruz ve rütbede olumsuz bir puan veriyor.
    Oyunda birçok arkadaşımız oluyor ama en yakınımız genelde aynı şirketten ve biz bu arkadaşımızla bir şeyi feda etmeden savaşamıyoruz kim daha güçlü anlıyamıyoruz.
    Bunu önlemek için eğitim arenası benzeri bir etkinlik olsa. En yakın arkadaşımız ya da istediğimiz birini vsye çağırsak hiçbir şeyi kaybetmeden ve kazanmadan eğlencesine savaşsak. ( lazer roket gibi eşyalar tabiki kaybedilcek) hatta bunu 2v2 3v3 şeklindede geliştirsek nasıl olur. Daha önce buna benzer bir konu açıldıysa bilgim yok foruma baktım göremedim.
    İyi forumlar

2. .__emre__.

.__emre__. User

+1 güzel fikir

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Güzel bir konu +1
    Bir daha ki konuna anket koymayı unutma.

4. acemilik :/

5. WolfWar

WolfWar User

Olur fikir güzel bu tip vs ler başka oyunlarda da var. Keşke ankette ekleseydin

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.