Hafta ici x2 kapı

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve can123can tarafından 6 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kapilar hafta boyunca 2x odul versin mi?

1. Hayir

oy sayısı 2
    20,0%
  2. Evet

oy sayısı 8
    80,0%
  1. can123can

can123can User

Daha oncede oyun sorunlari lag sorunlari sebebiyle hafta boyunca kapilar x2 odul veriyodu bugun oyun ozamanlardan daha iyi deil sorunlar bi nebze duzelene kadar kapilar hafta boyu 2x odul versin

2. -333-

-333- User

versin dersek verecağmı.

can123can bunu beğendi.
  3. Onun yerine kapılara günlük veya haftalık tamamlama sınırı getirilsin ve karşılığı olarak da ödülleri arttırılsın, hem yoğunluk sorununun önüne geçilmiş olur hem de 7/24 kapı dönen botlarla normal oynayan oyuncular arasında ki adalet sağlanmış olur. :)

4. can123can

can123can User

Olumlu oy'un icin tesekurler bilmiyorum konuyu actik vereceklermi vermeyecekler mi onlara kalmis
    Olumlu oy'un icin tesekurler katliyorum yeni baslamama ragmen zeta yapamiyorum mesela kappa falan yapiyorum cunku dun zetayi surekli denememe ragmen bi turlu giremedim sinirli sayida kapi yapma hakki gelirse bunun da onune gecilir

5. hile hurdayla gemilerini geliştirenlere uridyum kasanlara kıyakmı istiyorsun?
    kapı yapımına sınır diyorsun adamın urisi azsa sınıra gelemeyecek.hileciler uriyle doldurdular kasalarını istediği gibi açacaklar kapılarını ben hafta sonu kapı yapacam diye katlayıcı avantaj çektim 3 gündür o gemim tamir olmuyor x5 haritaları hariç oyuna oyuna giremiyorum.normal gemi hiç açılmıyor.
    başkasının gemisiyle girdim bu gün oyun düzelmemiş zaten hala ama adamın 4-5e botuda bozulmuş portalın dibinde dönüp duruyor 4 - 5 sefer kestim onda hiç bir problem yok aynı gemisiyle tamir oldu geldi oyuna
    benim anlıyamadığım botlar rahat kasılsın diyemi bu problem yaşanıyor.
    tamam artık 3 gündür kasıldı botlar yeter artık salın gemileri.
    ayrıca her gün x2 kapı ödülüde istemem benim katlayıcıdan hakkım olan x2 günlerini versinler onada razıyım.

6. ayrıca sınır getirmekde nedir yaa adam uri çekmiş kapı yapacak.bu dediğin aynı fazla oynayan gemilere yaratıkların ödülünü az vermek gibi bişey oluyor.
    adamın işi yok gücü yok sabahtan akşama kadar onuyor.bikaç saat sonra başlıyor kod sormaya urileri az vermeye.gardaş sen çok oynadık çık yeter der gibi.
    botlarla oynamaya alışacaksınız darkorbitin alıştığı gibi.gördüğün yerde kesip geçecen.darkorbitte buna engel koymayacak botlara sahip çıkmayacak ama.benim gemim patladı ben oyuna giremiyorum botun gemisi tamir olup olup geliyor.şimdi yazılanlarda okunmuyor ne yazdığı belli değil sayıyı geçersen birde pusing cezası gelir.
    darkorbit bot haricine gerekli cezayı veriyor zaten birde kendi kendimize ceza hazırlamayalım.
    forumda oyunculardan birisi fazla oynayana görev gelsin yapamazsa bottur anlaşılsın diye.
    sağolsun darkorbit kırmamış vatandaşı fazla oynayana acil görev diye bişey çıkarmış kıytırıktan görev ama ana haritaya gelmeden alamıyorsun ve ödül falanda yok.
    senin önerin bunun gibi birşey yapmayın kardeşler yapmayın darkorbitin kafası iyice karıştı zaten geliştirmelerle güncellemelerle bak 3 gün dür ben tamir olamıyorum oyunun bozuk olduğu süre daha fazla hala çözemediler...

7. -333-

-333- User

ben olumlu oy vermedimki hatta hiç oy vermedim ben daha seçme seçilme hakkımı elde edemedim maalesef oy kullanamıyorum.
    bu bir itiraftır hesap paylaşımıdır başkasının hesabına grirmek suçtur forum ve oyun cumhuriyet baş savcısını göreve çağırıyorum..
    hay fikrinle çok yaşa ama böyle konu aralarında bu fikir zai olur gider sen böyle kıymetli fikir için konu açmazsan böyle meydan boş kalır aklına esen açar bir konu.

8. can123can

can123can User

Oyunda yasanan problemler dolayisi ile haftasonu kapi donemedik bu yuzden konuyu actim
    2 oy gorunce 1 senin sandim umarim buyuyup secme hakki elde edersin
    Arkadasin fikrine gelince evet cok guzel fikir senin son yorumuna gelecek olursak aynn fikri okuyan herkes patent basvurusu yapmistir

9. bu

evet itiraf ediyorum yakaladın beni bu oyun 15 seneyi geçti oğlum küçüktü hatta benide o başlattı oyuna şimdi ben emekli oldum çalıştığım işyerinden oğlumda artık büyüdü evlendi.pek oyuna girmiyor. çokda para harcadım oğlumun gemisinede.kıyamıyorum napak oynuyorum.parasını ödediğim oyuna girmeyekmi?yoksa o 4-5 te oynayan oyunun bozukluğu uğramamış bot gemisi seninmi 4 5 sefer patlayan kafası kaışık bot gemisi?

10. PantHeon

PantHeon User

İllaki cumartesi pazar değil arasıra hafta içi de olsun millet rahatlasın...

Sayfayı Paylaş