hafta sonu olan lag

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve roborochfatih tarafından 9 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pazar günleri cift ödül günü ve devamlı hades dönülüyor bu oyunu zorlarken siz birde spaceball istila fian getiriyonuz bu oluncaya kadar donma lag filan baş gösteriyo düzeltemıyonuz veya düzeltmeye çalışıyonuz düzeleseye kadar pazar gününe etkinlik koymayın bitsin mevzu rahat rahat oyunumuzu oynayalım 3 lazer atıyoruz bakıyoz donuyor kaldır etkiniliği pazar günleri donmayı çözemıyosan

2. oyuncu sayısı çoktur onun için keke

3. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Haklısınız, oyunda donma ve bağlantı kopma sorunu var. Sorunun farkındayız ve konuyu yetkili birime ilettik. Sorunun kısa sürede çözümünü bekliyoruz.

İyi forumlar.

4. Nerde bu oyuncular neden h
    Kuasar İşinize saygım sonsuz 3 haftadır iletiyorsunuz ve sonuç hep aynı . Server resetlenince sorun geçeceği için müdahale etmiyorlar. Bunuda ilet. Her pazar öğleden sonra oyun gidiyor hangi akla hizmet birde üstüne etkinlik getirmişler. Tövbe Tövbe...

5. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Sizlerin şikayetlerini elbette iletiyoruz. Yalnız şu sıralar sunucu birleşmelerine öncelik verilmiş durumda. Yani bu şikayetlerin değerlendirilip, işlem yapılması birleşmelerden sonra olacaktır.

İyi forumlar.

6. çözüm bulunasaya kadar haftasonları spaceball yapmayın bizde sorun yaşamayalım

oyundan soğudum sayenizde akl ı çalışan bi admin gönderin şuraya donmanın sebebini sölüyoruz üstünde çalısıyoruz diyor çalışman biteseye kadar kaldır ozmn spaceballı istilayı haftasonuna koyma benim para verip aldığım desteği kim telafi edecek sayenizde çıkıyorum oyundan parama aktime emeğime yazık sizin bunu çalmaya hakkınız yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Eylül 2018

7. Merhaba,

Öncelikle mesajlarınızı birleştirdim. Forumda flood yapmak kurallara aykırıdır , lütfen dikkat ediniz.
    Kimsenin sizin oyundaki harcadığınız parayı çaldığı filan yoktur. Etkinlikler merkez tarafından belirlenir ve oyuna aktarılır.
    Buradaki yetkililer elinden geldiğince görevini iyi bir şekilde yapmaya çalışmaktadır, etkinlikler sadece size özel gelmemektedir, oyundaki bazı problemlerden dolayı sizin fikrinizce bu etkinlikler kaldırılamaz. Sabırla beklemenizi tavsiye ediyorum.

İyi forumlar.

8. arkadaşlar 3 haftadır pazar akşamları lag oluyor , sabah resete kadar da düzelmiyor , yani bu lag sorunu hallolana kadar kapılarınızı cumartesiyi pazara bağlayan gece yapın , pazar gecesine bırakmayın . mağdur olursunuz , server birlesiminden sonra lag sorunu olacağını sanmıyorum ama kendinizi garantiye alın . iyi oyunlar

9. DRONES

DRONES User

laga lag lag lagggg.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.