Hafta sonu teknik ekip çalışması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KATALONYA tarafından 20 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KATALONYA

KATALONYA User

Kusura bakmayın bazı konularda cehaletimi bağışlayın. Oyuna neden aşırı kasma ve bağlantı sorunları olduğunda reset atılmaz resetten sonra oyunda problemlerin azaldığını az çok deneyimleyerek gördüm. Reseti kim atar otomatik reseti zannedersem sistem kendisi atıyor.
    Yazılımcı veya mühendis veya konunun uzmanı personel oyuncunun en yoğun olduğu hafta sonlarında ki gelir kaynaklarının büyük bir kısmı bugünlerde oluşmakta neden çalışmamaktadır. Çakma dark orbit sitelerinde bile bu kadar donma kasma lag yok artı teknik destekte var bu kadar oyuncuya uzak kalmasının nedeni nedir. Teknik ekip sayısı azaltılmış mıdır? Sürekli çevrim dışı hatası almaktayım yapılan son açıklamayı da okudum pazartesiden itibaren çözüme kavuşturma yolunda adımlar atılacakmış. Burada aklıma takılan soru hafta sonları teknik destek olacak mı ? ve Teknik destek bu gibi problemleri çözebiliyor mu yoksa geçici çözümler mi bulunuyor iyi forumlar.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Öncelikle belirtmek isterim'ki oyundaki teknik destek ekibinden kastınız Yazılım veya oyun genel yönetim ekibi ise bu konu hakkında maalesef bilgimiz yok Almanya'da ne gibi bir sisteme göre çalışılıyor bunun hakkında bilgi sahibi değiliz hafta sonları çalışmıyolar aynı düzende devam eder diyebilirim pazartesiden sonra oyundaki sorunların en aza indirileceği söyleniyor bekleyip göreceğiz sorunları kökten çözmek için birleşmenin bitmesini beklediler üzerinde çalıştıkları bir iştir diye düşünüyorum geçici olacağını sanmıyorum.

Support ekibinden bahsediyorsanız'da Tr supportun'daki arkadaşlarımızın elinden gelenler sınırlıdır oyunda olan sorunu çözme gibi yükümlükleri yok yani donma kasma gibi bizlerde onlarda nihayetinde insanız ve haftanın 7 günü burada olamaya biliyoruz buradakiler gerçek maaşlı çalışan bir işçi olsa size hak verebilirdim ama herkes gönüllülük esaslı olarak belli bir miktar oyunda verilen maaş'la çalışıyor kimimizin gerçek hayatta gerçek işleri oluyor işi bitince burada sizlere daha iyi bir oyun sunmak için burada oluyor kimimiz öğrenci + çalışıyor ve burada sizlere zaman ayırıyor.

Yani uzun lafın kısası herkesin gerçek yaşam hayatı olduğu için hafta sonları kimseyi bağlayıp sen bunu yapacaksın zorunlusun gibi bir işlem uygulanmaz ne yazık'ki.

Bekleyip göreceğiz, umarım açıklayıcı bir yazı olmuştur.

Keyifli Forumlar dilerim.

KATALONYA bunu beğendi.
  3. KATALONYA

KATALONYA User

Pek değil ama hasafetciğim seni kıracak değilim. Biliyorsun ki bu sorduğum konular oyuncuların büyük bir kısmının kafasını kurcalamakta malesef öyle ki forum moderatörlerine saldırıya kadar gidiyor iş.

HASAFET. bunu beğendi.
  4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım şöyle kısa bir açıklama yapayım istedim müsadenizle bizde 12 saattir çalışma saati avrupada çalışma saatleri 8 saati asla geçmez ve bu çalışma saati dolsa bile iş olsa bile orda sen kalacaksın mesaiye demezler. Rica ederler şayet kalamam dersen tamam senin özel işin vardır, çalışma saatin bitince git onu hallet derler, bu sadece ülkemiz için geçerlidir. Sen kalacaksın mesaiye der bitmiştir olay yorum yapamazsın, yaparsan iş haddini bitirir yani işten çıkarırlar burada. Bak şimdi yeni bir kanun çıktı tamda avrupa ile aynı yayalar adımını yaya geçidine attığı an trafikteki araçlar durma zorunluluğu vardır. Bu yasa meclisten geçti bazı şeyleri geriden takip ediyoruz olsun.

İyi forumlar.

xxkubixx ve KATALONYA bunu beğendi.
  5. KATALONYA

KATALONYA User

Yanlız şöyle bir durum var ki örneğin siz herhangi bir işte çalışıyorsunuz diyelim var sayalım kolluk kuvvetisiniz özel bir gün olduğunda ne olur size ek mesai yazılır örneğin ilk yardımcısınız o güne nöbetiniz olur veya esnafsınız en yoğun günde dükkanda çalışanınız yok ne olur müşteri kaçar mesela biz bir tarafımız esnaf kökenlidir. Bakın müşteriyi alıştırmak zordur kaçırmak kolaydır suratınız asık olur müşteri nem kapar ters konuşursunuz o sokaktan caddeden bile geçmez şimdi en yoğun gün hangisidir derseniz kuşkusuz pazar günü deriz peki bu günü bilerek sorunların çözümünde daha pratik olunabilir. Örneğin mesaisi pazar cumadır bu çarşamba pazar olarak değiştirilebilir nedeni basittir oyuncular teknik ekip için değil teknik ekip oyuncular için var sırf pazar günü lag var diye oyundan çıkış alıyor oyuncu bunun zararı dolaylı ve doğrudan bana yansımıyor direk oyuna yansıyor bir dönem sonra stres oranı başarısızlıkla doğru orantılı olarak artıyor dün en kalabalık swlerden birindeyim hades grubu bulamıyorum almadıklarından değil sırf lag var diye dönmüyorlar. Burada kendimce anlatmak istediğim sorunların çözümü yönünde oyuncunun elinden tek gelen şey oyuna girmemek oluyor bunun yansımaları ortaya çıktı ve çıkmaya devam ediyor tez elden bir çözüm arayışı gerekiyor pazartesiden itibaren uygulamaya konulacak yöntem işe yaramazsa bir sonraki pazar lag varken ben hades kapısına girmem veya diğer kapılara. indirim çekmem vip bitiyor vip çekmem niye lagdan patlayıp duruyorum kapıda bir ton elit harcıyorum çevrim dışı atıyor bir ton elit besleme çöp oluyor e bu durumda teknik desteğin izin günü bir dönem sonra umrum da olmaz bu işten ekmek yiyorsak ki mesleğim gereği 24 saat çalışma usulüne göre çalışan biri olarak söylüyorum ekmek param için bazı durumlara katlanmak zorundayım işverenim de kedi karı için bunu düşünmek zorunda zira gelirlerde sert çakılmalar olur iyi forumlar.

6. Merhaba,

Öncelikle yarını bir bekleyelim derim, yeni güncellemeler belki oyundaki sıkıntıların birçoğunu giderecektir.
    Sizleri anlamaktayız, öfkeniz ve sinirli olmanız oyunun bu durumda olmasından kaynaklanmaktadır.
    Oyundaki sorunların giderilip sizlerin güzel bir ortamda oyun oynamanızı bizlerde istiyoruz.
    Dileriz yeni haftalarda kapılarınızı sorunsuz bir şekilde yaparsınız.

İyi forumlar.

KATALONYA bunu beğendi.
  7. xxkubixx

xxkubixx User

bigpoint ekibi oldukça küçük bir ekip.
    bir kaç yıl önce ekipteki çalışan sayısını azaltmışlardı.
    ve ekipteki herkes darkorbit'i geliştirmiyor.bir çok oyunu var bu şirketin.
    o yüzden böyle şeylerle karşı karşıyayız bence.yapabileceğimiz bir şey yok.

KATALONYA bunu beğendi.
  8. KATALONYA

KATALONYA User

Sinirli değilim ortak bir paydada buluşup sorunların çözümü için ne yapabiliriz veya şirketten beklentilerimiz ne ulaşmak isteğim nokta bu cevabınız için teşekkürler.

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Konu hakkında gerekli cevaplara ulaştıysanız kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

KATALONYA bunu beğendi.
  10. KATALONYA

KATALONYA User

tabi kilitlenebilir iyi forumlar.

11. Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.