hafta sonu x2 ödülleri kaldırılsın

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Cerberus1903 tarafından 5 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Her hafta sonu oyunda lag birleştir acılmaması diroit düzeni değişmemesi portaldan atlayamama gibi birçok sorun meydana geliyor.Her hafta bircok oyuncu foruma bu sorunları yazıyor.Görevli arkadaşlar merkeze iletildiğini söylüyor fakat merkezden herhangi bir çözüm göremiyoruz.Yine yeniden bu hafta sonu da sorunlar mevcut.Şahsi fikrim hafta sonu x2 ödülleri komple kaldırılsın bu şekilde yogunluk olmaz ve böyle sorunlarla karşılaşmayız.Görevli arkadaşlar bu isteğimi merkeze iletirlerse memnuniyet duyarım iyi çalısmalar

2. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    Böyle birşey söz konusu dahi edilemez.

İyi Forumlar.

3. can123can

can123can User

+1 x2 haftasonu kaldirilsin bunun yerine bence 2 haftada 1 ful x2 olsun

tryhardD bunu beğendi.
  4. tryhardD

tryhardD User

Geçen seneydi sanırım donmalar dayanılmaz hale gelmişken buna benzer bir şey yapılmıştı aslında hafta içi x2 günleri. Aslında hafta içi rastgele 3 gün ggx2 yapılırsa yığılmalar hem bir nebze azalır hem de oyuncular ekstradan ggx2 günü elde etmiş olur. Tabi bu fikirleri okuyorlarsa ki okuduklarını pek sanmıyorum oyunun suyunu sıkmakla meşguller :D

5. :Dneden ya
    zaten millet haftada 6 gün çalışıyo 1 gün de gezmeyip evde mi otursun oyun için
    bende saçma olduğunu düşünüyorum. haftasonu x2 ne ya onun yerine standart x2 olsun ödüller niye sadece hafta sonu
    hades kapısı da saçma o da kaldırılsın bence

6. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    girmediğiniz için size saçma geliyordur, şeref ve bölünme kristali için en iyi seçenek hades.

İyi Forumlar.

7. kişiselleştirilmiş x2 günü gelebilir herkez hangi gün müsaitse kendisi ayarlasın x2 gününü ve haftada 1 kere olsun sadece

Einter bunu beğendi.
  8. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    Dilerseniz Güncelleme ve fikir havuzu bölümünde kurallara uygun bir şekilde konu açabilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. HAZELNUT

HAZELNUT User

Cuma Cumartesi ve Pazar günleri X2 günleri olsun. Tek gün ile oyun kasılması çok oluyor. Zaten oyunun LAG problemi bitmiyor. Sürekli sorunlar mevcut oyun etkinlikle uğraşacağına oyunu akıcı hale getirmesi için uğraşsın.

Oyun içindeki Tren ve Buglara Şeref Puanı silinmesi istiyorum. Oyunda adalet istiyorum.

10. Einter

Einter User

lag problemini düzeltin o zaman? prosperous etkinliği geldiğinden beri problemler üst üste geldi çözüm üretmeyi denemediniz bile bi pazar günümüz var botlar yüzünden kapı bile yapamıyorum para verip destek çekmişim benim ne günahım var bir şey hedefliyorum hedefe ulaşmayı geçtim ilerleme bile kaydedemiyorum paramızla rezil oluyoruz sadece

11. -333-

-333- User

sen yapmazsan kalkmış olur uğraşmak isteyenlerden ne istiyon emeksiz yemek istemiyor belki yapanlar.

12. Lag sorununu çözmeye alternatif olarak kapılara günlük veya haftalık tamamlama sınırı getirilebilir ve karşılığı olarak da ödülleri arttırılır, hem yoğunluk sorununun önüne geçilmiş olur hem de 7/24 kapı dönen botlarla normal oynayan oyuncular arasında ki adalet sağlanmış olur. Haftasonu x2 gününe alternatif olarak ise haftalık olarak ilk tamamlanan galaksi kapısı türleri için yüksek miktarda bonus ödül verilebilir.

13. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    Bizde oyuncuyuz sizler gibi pazar gününü bekleyip kapı dönüyoruz, sizleri anlayabiliyoruz. Sorunu bildirdik çözülmesini bekliyoruz.

İyi Forumlar.

14. bazı oyuncular çok güzel dmg ye sahipken bazı oyuncular neden eksi şerefe düşmüş gibi az vurduğunu burdan anlıyoruz.

15. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    bazı durumlara göre hasar değişkenlik gösterebiliyor; lazer beslemesine hangi taşı bastığına, silahların seviyesine, droit uçuş düzenine, istatik droit tasarımlarına ve gemi modüllerine vs vs.

İyi Forumlar.

16. ne yani yönetici olup oyun oynayanların kendilerine kıyak yaptığınımı ima ediyorsun.eğer öyleyse hayal gücün sarsıcı biraz gerçekci olmayı dene.

17. bazı durumların hepsini 15 senede öğendik.beraber sayalım ozaman bu gemi x1 le ve x4 le en az kaç en çok kaç vurmalı.
    goli plus 25 lvl
    sepron
    dmg bo1 + bo2
    neptune
    apis zeus 6 seviye 16 lvl 20 prolazer 17 seviye
    pet 20 lvl 19 pro lazer 13 seviye
    gemide 18 pro lazer 6 adedi 17 seviye 11tanesi 16 seviye
    gemideki lazelerin hepsini 16 seviye hesap edebilisiniz onada razıyım
    argeler 50 arge savunma ful saldırıda uzaylı avcısı 3/5 kelle avcısı 2 3/3 gemi kesme ful yani
    spatanlar 10 adet
    burgu oluşumuda mevcut amma
    güve olarak hesap edelim .
    bu geminin en fazla vuran gemiden eksiği nedir bana söyleyin kabul edecem eksi şerefe düşmüş gemiler gibi vurmadığımı.
    250bin 400 bin vurduğunuda biliyoum geminin ama arma klanı gibi klan üyeleriyle savaşınca 100bin 200 bine düşüyor dmg.
    8 irisli çıplak gemi bo1 bo2 sepron alınca bu gemiyle savaşabiliyor :((

Sayfayı Paylaş