Haftalik açık arttırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kolibasili tarafından 18 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolibasili

kolibasili User

Merhabalar. Ben 4 tane 1 seviye lf 4 lu 16 se iye 8 irisli geri kalani seviye 5 lf3 lu bo2 lerj 5 level olan birisiyim bende kalp guve burgu var haftalik acik artirmadan hangi tasarimi alamaliyim goliath icin goliath ta burgu ile 10 k sıkıyorum

2. Venom ve Diminisher kasılmak için,Spectrum ise savunma için senin tercihin bana sorarsan Venom derim.

3. Spectrum al bence, hem kasilirsin hem de dusman yakaladiginda porta kadar kacman icin dahil bir cok yerde hayatini kurtarabilirsin.Venomda olabilir, yetenegi bir krisi patlatabiliyor isine yarayabilir yine kasilman icin.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle alacağınız tasarımı hangi amaçla kullanacaksınız.

Arkadaşlarımızında dediği gibi Spectrum tasarımı oldukça kullanışlıdır.

BO2 lerin gelişimini en sona bırakmalısınız.Öncelik LF-4 ve irisleriniz olmalıdır.

Keyifli Forumlar.

5. bo2 geliştirmelerini en sona bırakmak niye lf4lerim full mesela benim 8 hercul var lf4 mü geliştirme bo2 imi nedenini yazarsanız ii olur savunma önemli olan

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Tercih sizin,benim şahsi düşüncem Kalkanların gelişimini sona bırakmak.

Savunmada Kalkan tabikide önemli,fakat karşınızdaki oyuncu Güve uçuş düzeni ile saldırdığında Kalkanın pek etkisi olmuyor.

Saldırı gücünüz yüksek olduğunda da kalkana ihtiyacınız olmuyor.

Güve uçuş düzeni ile saldırıya geçtiğinizde,kalkanınız sıfır olmuş oluyor.

Keyifli Forumlar.

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  7. siz bu taktikle cok patlarsınız:D:D:D

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Olabilir,patlamakta bu oyunun pir parçası.

Sen patlamassan,ben patlamassam,kimi kesecekler bu oyunda:D.

Keyifli Forumlar.

9. Evet ama cok patlamazsak daha iyi olur öyle değilmi smod pardon benim hatam mod:D:D:D

10. kolibasili

kolibasili User

Tmm hem benim hem spectrum aldım kilitlenmesi uygun

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.